Ketvirtadienio vakarą nedidelėje, bet jaukioje verslininkės Danguolės Stachuros „Pilies“ galerijoje Mantas pasirodė madingai vėluodamas, tačiau švytintis ir pasitempęs kaip visada. Sodrios laivyno mėlynumo spalvos aksominis kostiumas su subtiliu akcentu - balta rože - neliko nepastebėtas gausiai susirinkusių ir kantriai prie durų jubiliato laukusių fotografų.

M. Petruškevičiaus mėgstamiausiomis gėlėmis - baltomis karališkomis lelijomis - ir tauriaisiais gėrimais nešini rinkosi verslininkai bei pramogų pasaulio atstovai: dizainerė Audronė Bunikienė, modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė, politikė Loreta Graužinienė, verslininkai Julius ir Nadiežda Novickai, Kęstutis Verslovas su gyvenimo drauge Ramune Piekautaite, Andrius Remiševskis su drauge Etme, Darius Katinas, Inga ir Darius Budriai, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas ir daugelis kitų.

Itin provokuojančių mini pasipuošusiai gražuolei Astai Valentaitei vakarėlyje kompaniją palaikė bičiulė Asta Dagilienė. Tuo tarpu buvęs A. Valentaitės vyras Laimutis Pinkevičius į šventę atvyko vienas, o vakarėlio metu nepastebimai prasilenkdavo su buvusia mylimąja.

Netgi su antrosiomis pusėmis gimtadienyje apsilankiusiems vyrams buvo kur paganyti akis: verslininkė Alma Latvytė daugelį vakaro viešnių pranoko savo dailią figūrą ir krūtis pridegdama tik romantiškai permatoma suknele.

Tačiau ekstravagantiškai pasipuošusios damos vis dėlto neužgožė centrinės vakaro figūros, kuriam tą vakarą skambėjo ne tik nuoširdūs tostai, bet ir tradicinis „Ilgiausių metų“. Beje, mylintys bičiuliai Mantą gausiai apdovanojo ne tik firminiais vokeliais ir prabangiais gėrimais, bet ir kelione į Izraelį.

DELFI nuotraukų galerijoje - Manto gimtadienio svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją