„Labai nustebau. Niekada anksčiau nesu vedusi renginio ar TV laidos ir nebuvau TV ekrane. Buvau maloniai nustebinta sulaukusi kvietimo“, - DELFI kalbėjo O. Zlatkovaitė.

Prie „Vaikų balso 2010“ apdovanojimų vairo stos įžymybių ketvertukas: Kristupas Krivickas, Džiugas Siaurusaitis, Agnė Grudytė-Guobienė bei Oksana Zlatkovaitė.

„Tai bus filmavimo aikštelė, kurioje bus filmuojamas filmas, kaip Holivude. Režisierės sumanymas toks, todėl jai reikėjo ekrane nebuvusio veido, neprofesionalios renginių ar laidų vedėjos. Tai taip mane ir pakvietė, tiesiog pasiūlė“, - atskleidė ji.

Paklausta, ar tikisi, kad pirmasis bandymas eteryje taps šuoliu į karjerą televizijoje, O. Zlatkovaitė tikino apie tai niekada nesusimąsčiusi. Esą jei ir nesulauks kvietimų vesti kitus renginius ar laidas, dėl to tikrai neišgyvens.

„Šiuo metu turiu vienintelį tikslą – kuo geriau pasirodyti „Vaikų balse 2010“. O visa kita – kaip Dievas duos. Niekada nesvajojau apie TV laidų vedėjos darbą, nesvajojau būti ekrane. Jeigu ir nebus jokių pasiūlymų, nenusivilsiu. Šis iššūkis man labai svarbus. Malonu, kad organizatoriai mane įvertino ir pastebėjo“, - DELFI atviravo Oksana.

Tiesa, O. Zlatkovaitė iki šiol triūsė įvairių TV projektų užkulisiuose. Buvusiame TV3 televizijos projekte „Rožių kerai“ ji talkino laidos režisierei. Panašios pareigos Oksanos pečius užgulė ir TV3 projekto „Išsipildymo akcija“ metu, kai merginai kelias dienas teko padirbėti renginio režisierės Rasos Micachienės asistente.

Pasiteiravus A. Grudytės-Guobienės, kaip ši jaučiasi pastaruoju metu sulaukianti vis daugiau pasiūlymų tapti populiarių renginių vedėja, moteris tikino tuo besidžiaugianti. Agnė patvirtino jau gavusi renginio scenarijų bei fotosesijos metu susipažinusi su K. Krivicku, Dž. Siaurusaičiu bei O. Zlatkovaite.

Paklausta, ar nesibaimina, kad scenoje dėl žiūrovų dėmesio teks konkuruoti su O. Zlatkovaite, aktorė nusijuokė ir retoriškai paklausė: „O turėčiau to baimintis?“ bei pridūrė tokių dalykų nesureikšminanti ir juo labiau, dėl būsimos konkurencijos nesibaiminanti.

„Televizijoje visuomet atsiras naujų veidų, tai neišvengiama, natūralu“, - paaiškino ji.

Agnė ypač didelio žiniasklaidos dėmesio sulaukė po to, kai eteryje pavadavo TV3 televizijos muzikinio projekto „Chorų karai“ vedėją Jurgitą Jurkutę, kai ši su mylimuoju Ryčiu Širvaičiu ilsėjosi Tailande bei iškart pelnė žiūrovų simpatijas bei buvo pakrikštyta naujuoju Lietuvos sekso simboliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją