Gandai apie šių aktorių, kartu vaidinančių kino epe "Aleksandras Didysis" (Alexander), romaną ėmė sklandyti nuo pat jų pažinties pradžios.

Nors "Kapų plėšikės Laros Kroft" (Tomb Raider) žvaigždė ką tik tvirtino, jog jiedu su V.Kilmeriu yra "tik draugai" ir ji neketina susitikinėti su dar vienu aktoriumi, Didžiosios Britanijos dienraštis "The Daily Star" rašo, kad neseniai porelė Beverli Hilso viešbutyje "L'ermitage" visą savaitę neišlipo iš lovos.

"Šiame viešbutyje jie išbuvo savaitę ir dažnai į savo numerį kviesdavosi kambarių tarnybą", - šiam laikraščiui pasakojo vienas viešbučio darbuotojas.

"Jie retai iškeldavo koją iš savo kambario. Tačiau Angelina, kiek man teko ją matyti, atrodė tikrai laiminga", - pažymėjo šaltinis.

A.Jolie nesėkmingai buvo ištekėjusi už dviejų aktorių. Vadindama kino filme "Hakeriai" (Hackers), ji sutiko savo pirmąjį vyrą Johny Lee Millerį (Džonį Li Milerį), o vėliau "Skrydžių valdymo" (Pushing Tin) filmavimo aikštelėje susipažino su antruoju vyru Billy Bobu Thorntonu (Biliu Bobu Torntonu).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją