Žurnalistų paklausti, ar nesudrebėjo rankos liejant metalą, iš kurio vėliau bus liejami žiedai, Karina ir Saulius sakė, jog jautėsi puikiai. Pasiteiravus, ar išlietus žiedus jiedu panaudos savo vestuvėse, Karina ir Saulius it susitarę tvirtino, kad apie vestuves, kaip ir visi žmonės, galvoja, tačiau konkretaus sprendimo dėl jų datos dar nepriėmė.

„Manau, kad paženklinsime savo bendravimą kartu šiais žiedais. Visi žmonės pagalvoja apie vestuves. Artimiausiu metų jų neplanuojame“, - kalbėjo atlikėja.

Paprašyta patikslinti, kada vis dėlto ryšis svarbiam asmeninio gyvenimo įvykiui – santuokai, Karina žiniasklaidos atstovams kalbėjo, jog tuoktuvės gali įvykti šiemet, galbūt kitais metais arba apskritai neįvykti. „Dabar juk madinga gyventi „susimetus“, - juokaudamas paaiškino S. Skambinas.

S. Skambinas atskleidė, kad jųdviejų vestuviniai žiedai bus ypatingi. „Bus vien iš deimantų, o auksas juos sujungs. Kad visi iš tolo matytų, kaip jis švies“, - juokavo pašnekovai.

Be to, pora įsitikinusi, kad jų vestuvės nebus tradicinės. „Nesakau, kad tradicinės vestuvės yra blogai. Labiausiai tos šventės nori artimieji“, - atskleidė Karina. Tuo tarpu S. Skambinas sakė, jog pirmiausiai šventę surengti reiktų sau, o tik vėliau atiduoti duoklę šeimai ir draugams.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją