Londone sutuoktiniai buvo keturias dienas. Giminaičiai Žygiui ir jo žmonai aprodė Londono gražiausias lankytinas vietas, tarp jų ir parduotuves bei vietines aludes. Pora daug važinėjosi legendiniais dviaukščiais autobusais, metro ir taksi. „Beje, važinėjimas „suvalgo“ nemažai laiko, bet jis irgi žavus“.

TV laidų vedėjas Ž. Stakėnas šventė vienos lietuvės gimtadienį laive ant Temzės kranto. Į gimtadienį sutuoktiniai pakliuvo visai netikėtai. „Pasirodo, šalia mūsų tuo metu buvo kiti draugai apsistoję, jie ėjo į gimtadienį ir pakvietė mus kartu eiti. Mes net neįsivaizdavome kieno čia gimtadienis bus. Gimtadienio tema buvo fėjos. Turėjom tik pusvalandį iki vakarėlio pradžios. Tai visi apsirengėm ne savo drabužiais ir išlėkėm. Kol važiavome metro, dažėmės. Aš nusidažiau visą veidą žaliai, kiti draugai išsidažė įvairiomis spalvomis. Nuvykus paaiškėjo, jog gimtadienį švenčia viena lietuvė, kurią pažinojome, tad ir daugelis jos svečių buvo mums pažįstami“, - pasakojo  Žygis.

Paklausius TV vedėjo, ar ryžtųsi emigruoti į Londoną, jis teigė, kad jam žodis „emigruoti“ labai baisiai skamba. Po kelionės jiedu su žmona nusprendė, kad jiems labai patiktų čia pagyventi, bet visam laikui iš Lietuvos nenorėtų išvažiuoti. „Tikrai negalėčiau palikti Lietuvos. Juk čia: laukas, pieva, upė, vienas žodis – LIETUVA“, - teigė vyras.

Žygiui labai patiko Londonas ir ateityje norėtų jį vėl aplankyti. Tik šįkart vežtųsi ir savo vaikus. Jis tiki, kad sūnums ten labai patiktų – įspūdingi automobiliai, pastatai, parkai ir laukianti teta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją