Suėjus nustatytam terminui verslininkas „Rolls Royce Phantom“ grąžino Vokietijos bankui. Požeminiame „Vilniaus vartų“ komplekso garaže vietoje prabangiojo automobilio, kuris į Laimučio rankas pateko naudotas vienerius metus, šiuo metu laikomi 7 serijos BMW ir „Bentley Continental GT“

„„Rolls Royce“ buvo grąžintas, nes pasibaigė dviejų metų veiklos nuomos sutartis. „Bentley“, kaip ir BMW, jau kelis metus priklauso L. Pinkevičiui. Abiejomis mašinomis yra važinėjama priklausomai nuo kelionės tikslo. „Bentley“ Laimutis vairuoja pats. Jis turi ir kitų automobilių“, - DELFI paaiškino „Ranga Group“ atstovė Milda Sabienė.

Nors „Rolls Royce Phantom“ niekada nebuvo L. Pinkevičiaus nuosavybė, praėjus metams po to, kai juo ėmė naudotis verslininkas, portalas klubas.lt skalambijo, kad dėl naujojo prabangaus žinomo verslininko pirkinio iš pavydo sprogo ne vienas turtingas Lietuvos verslininkas, nors iš karto buvo aišku, kad L. Pinkevičius prabangaus automobilio neįsigijo.

Laimučio Pinkevičiaus automobilis Rolls - Royce Phantom
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją