Atlikėjas Edgaras Lubys–Amberlife per Tarptautinę moters dieną pasveikina visas pažįstamas moteris ir joms įteikia po tulpę. „Kuo daugiau tokių švenčių, tuo geriau. Tai dar viena diena, kada gali parodyti dėmesį savo mylimajai draugei, bičiulei ar mamai. Vyro gyvenime svarbiausios moterys būna dvi: mama ir mylimoji. Tai jas būtina reikia kiekvienam vyrui pasveikinti“, - pasakojo dainininkas.

LNK laidos „Auksinė blykstė“ vedėja Živilė Vaškytė šią dieną sulaukė sveikinimų ne tik iš savo mylimojo Edgaro, bet ir iš kitų vyrų. „Man yra svarbu ne diena, o dėmesys. Tai labai džiaugiuosi, jog per Moters dieną jo sulaukiau. Kiekvienai moteriai yra smagu sulaukti dėmesio, gražių žodžių, gėlių. Nes nei gėlių, nei gražių žodžių , nei dėmesio nebūna per daug“, - kalbėjo Živilė.

Vyrai nemoka rodyti savo jausmų

BTV laidos „Sveikinimų koncertas“ vedėjai Laimai Kybartienei nėra svarbi Moters diena.„Tik dar viena diena – Kovo 8-oji, kurią galima kalbėti apie moteris. Išvis, apie jas galim kalbėti nuo ryto iki vakaro. O šiandien net tarptautiniu mastu apie jas galim diskutuoti, aptarti jų problemas bei teises, nes visa Europa mini šią šventę “, - pasakojo televizijos laidų vedėja.

Laima nuo pačio ryto sulaukė daug sveikinimų: trumpųjų žinučių, elektroninių laiškų su gražiausiomis atvirutėmis bei eilėmis, taip pat nuo kelių vyrų gavo gėlių.

Televizijos laidos vedėjos paklausus, ar vyrai moka parodyti savo jausmus ir pasakyti komplimentą mylimam žmogui, ji atsakė: „Ne, vyrai nemoka parodyti savo jausmų mylimai moteriai, jos pagirti ar jai pasakyti komplimentą. Jiems čia – kaip aukštoji matematika. Vyrai moka tik uždirbti pinigus ir jie mano, kad moteriai pinigai atlygins jo jausmus“.

A.Paškevičiūtės draugas nepasveikino

Televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė nesureikšmina Moters šventės. Jai ši šventė, kaip ir Valentino diena, Helovinas ir kitos nereikšmingos šventės, kurios nėra tiesiogiai susijusios su ja, nėra svarbios. „Aš ir taip žinau, jog esu moteris, tai tokias šventes galim švęsti kasdien. Ši šventė nėra svarbi man, kaip ir mano mamai, draugėms, todėl aš jų nesveikinu. Jei būtų svarbi ši šventė joms, tai būtinai jas pasveikinčiau. Taip pat nėra įsipareigoję mano draugai, pažįstami sveikinti manęs ir dovanoti man gėlių“, - kalbėjo TV3 televizijos laidų vedėja.

Tai todėl šiandien TV3 laidų vedėja gavo nedaug sveikinimų, net jos nepasveikino širdies draugas Dominykas, bet ji ir nepyksta ant jo.
Aistė DELFI tikino, jog iš principo ši šventė yra graži, tik galėtų vyrai dovanoti dovanas bei rodyti savo jausmus kasdien po truputėlį, o ne tik vieną dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją