Garsių dizainerių ketvertuko drabužių ir jų kurtų papuošalų apžiūrėti naujoje erdvėje atvyko visas būrys įžymybių. Apžiūrėję kūrėjų darbus, pasveikinę dizainerius gražia proga, svečiai vaišinosi putojančiu gėrimu, aptarinėjo kūrinius.

„Esu sužavėta kūrėjų entuziazmu, kūrybingumu, talentu ir drąsa. Naujasis „butikas“ man atrodo ypatingai. Krizės metu jie nepabūgo atverti naujo salono durų. Iš vakarėlio išėjau kupina naujų idėjų, lengvo pavasarinio vėjo, noriu keisti savo garderobą įkvepiančia E. Rainio kūrinių pavasarine gaiva“, - susižavėjimo neslėpė I. Kazlauskaitė.

Mergina tikino salone nusižiūrėjusi ir papuošalų, tačiau labiausiai į akis Ingridai krito porcelianiniai drambliukai su platina.

„Atbudo manyje pavasarinė gaiva, norisi „trenkti“ visus tuos juodus drabužius lauk ir įšokti į dryžuotą Egidijaus paltelį ar šviesų švarkelį“, - kalbėjo Ingrida ir pridūrė esanti ištikima E. Rainio gerbėja.

„Jaučiu jam simpatiją ir kaip vyrui, ir kaip kūrėjui“, - prasitarė I. Kazlauskaitė.

Sekmadienį I. Kazlauskaitė dalyvavo „Lietuvos Metų Moteris 2009-ieji” apdovanojimų ceremonijoje, kurioje nusižiūrėjo „TV metų moters“ titulą gavusios aktorės Ingos Jankauskaitės segę. Kaip paaiškėjo vėliau, jos autorius – E. Rainys. I. Kazlauskaitė, paklausta, ar turi nors vieną E. Rainio kurtą rūbą, tikino, kad bendradarbiauti su šiuo dizaineriu pradės įsigydama jo kurtų papuošalų.

„Žaviuosi jo kūrybiškumu ir jo mokėjimu prieiti prie kiekvieno kliento. Norėčiau jiems visiems keturiems palinkėti sėkmės ir veržlumo bei didelio lankytojų anplūdžio“, - kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Dizainerių „butiko“ atidarymo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją