„Neįsivaizduoju, kas turėtų nutikti, kad imčiau nekęsti savęs tokios, kokia esu“, - leidiniui kalbėjo mergina ir patikino besistebinti, jog kasmet vis jaunesnės merginos siekia tobulinti kūno linijas pas plastikos chirurgus. Esą pati Živilė išimtį padarytų ir skalpeliu dailintųsi tik tuo atveju, jei turėtų kokį įgimtą ar įgytą fizinį trūkumą.

Atviraudama Ž. Vaškytė prasitarė, kad dar mokykloje, o ir dabar „baltai“ pavydi aukštaūgėms, tačiau nešykšti joms komplimentų.

„Drastiškos kūno koregavimo priemonės tikrai ne man. Ir jokių dietų!“ - pareiškė fotosesijoje drabužėlius nusimetusi mergina ir pabrėžė, kad vienintelis jos linijų „skulptorius“ – sportas.

„Pasileidi ristele ir bėgi lygiai valandą“, - kalbėjo ji.

Ž. Vaškytės mylimasis, grupės „Amberlife" lyderis Edgaras Lubys, DELFI paklaustas, ką mano apie savo širdies damos fotosesiją, nebuvo kalbus, tačiau nuomonės išreikšti nevengė.

„Manau, kad labai gražios nuotraukos, o visa kita, ta ką aš žinau...“, - tepasakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją