Pasak Paulo Youngo koncertus Lietuvoje organizuojančios koncertinės agentūros "Makrokoncertas" atstovų, jie taip pat yra girdėję apie tokius dainininko norus.

"Paulo Youngo vadybininkai yra minėję, kad romantiškai vakarienei dviems, Vilniuje turime surasti Europos standartus atitinkantį restoraną. Kas bus ta išrinktoji, iki šiol mums nėra žinoma, tik esame girdėję, kad Lietuvoje dainininkas tikisi sutikti gražią ir malonią moterį" - teigė koncertinės agentūros "Makrokoncertas" atstovė spaudai Inga Grigaliūnaitė.

"Galbūt teks skelbti konkursą? Manau, atsirastų daug norinčių sužavėtį romantiškomis dainomis garsėjantį atlikėją iš Didžiosios Britanijos", - kalbėjo I. Grigaliūnaitė.

Žurnalistui susisiekus su Paulo Youngo vadybininku, atsakingu už atlikėjo įvaizdžio kūrimą, šis neneigė gandų, esą dainininkas yra susižavėjęs Lietuvos moterimis, anot jo Didžiojoje Britanijoje daugelis vyrų ieško gyvenimo draugių postsovietinėse šalyse ir važiuoja į Baltijos šalis "piršlybų kelionėms".

Britų atlikėjas Paulas Youngas didelės sėkmės sulaukė prieš dvidešimt metų išleidęs pirmą solinį albumą – “No Parlez”, kuris daugiau nei dvejus metus išsilaikė Anglijos topuose. Tai itin retas ir unikalus įvykis muzikos pasaulyje, rodantis didelį klausytojų palankumą šiam atlikėjui.

“No Parlez” albumo buvo parduota du milijonai kopijų. Po stulbinamos pirmojo solinio albumo sėkmės, atlikėjas iš karto įrašė kitus du albumus. Tai - “The Secret Of Association” ir “Between Two Fire”, taip pat sulaukę didelio populiarumo ir patekę į Anglijos topus.

Vėliau trumpą periodą apie atlikėją beveik nebuvo girdėti. Paulas Youngas fragmentiškai buvo pasirodęs Nelsonui Mandelai skirtame koncerte, kur perdainavo Crowed House dainą – “Don’t dream Its Over”.

Devintąjame dešimtmetyje dainininkas vėl pasiekė Didžiosios Britanijos TOP dešimtukus, kartu su Zucchero įdainavęs “Senza Una Donna”.

Paulo Youngo koncertai spalio mėnesio 24 d. (Vilniaus koncertų ir sporto rūmai) ir 25 d. (Klaipėdos žvejų rūmai) įvyks Vilniuje ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją