„Kiek man skirta laiko? Pusantros valandos? Spėju, teks visus paleisti anksčiau. Nors priklauso nuo auditorijos, būna paskaita ir užsitęsia. Man patinka naujas kraujas, jaunimas kitaip mąsto, turi kitas vertybes, požiūrį“, - neprilygstama greitakalbe bėrė lektorius. Jam priimtinu tempu skleidžiama informacija reikalauja greitos klausytojų reakcijos ir imlaus proto.

Prisipažinęs, kad negalėtų nei emigruoti, nei kardinaliai pakeisti darbo pobūdžio, nes nieko daugiau nei esama veikla gyvenime nemoka, J.Morkūnas bando studentus atkalbėti nuo darbo ir karjeros šiuolaikiniame lietuviškame šou versle.

„Visi mistifikuoja teliką, showbiz'ą ir t.t. Bandysiu atkalbėti žmones nuo tų iliuzijų ir svajonių, kad tai stebuklingas dalykas, fantastika, beprotiška šlovė, dangus ir pan.“, - juokėsi J.Morkūnas.

Paklaustas, ar studentai po paskaitos neprašo, kad ir Natalijos Zvonkės telefono, Jogaila prapliumpa nenumaldomu juoku: „Ne, neprašo, tie turi skonį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją