D. Bilevičiūtė kartu su viena odos ir kailių įmone ketina pristati Dainos Bile’vičiūtės vardinę kailių kolekciją “Barboros perlai”. Tai 15 prabangių, spalvingų ir išpuoselėtų originaliomis detalėmis, karališkų modelių, pasiūtų 15-kai Lietuvos garsių žmonių.

Tarp jų dainininkės - Rasa Kaušiūtė, Eva ir Kauno ponia Eglija, verslininkės – Lidija Rasutis, Asta Dambrauskienė, Inga Sviderskienė ir Sonata Daikerienė, menininkė Vilija Šabunkaitė-Poškienė, rašytoja Nijolė Laukavičienė, astrologė Saulė, laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, ponia Hana, iliuzionistas Arvydas Stonys ir pats Lietuvos pop muzikos karalius Rytis Cicinas.

Vieną iš kolekcijos modelių demonstruos pagrindinė jos autorė ir kūrėja Rima Pivorienė, o kolekcijos ašį – originalią iš odos ir kailio detalių sukurtą stambių klosčių suknelę pristatys pati vardo autorė ir dizainerė D. Bilevičiūtė.

Šį kūrybingą darbą vainikuos šventinis kolekcijos pristatymas, kuris vyks kovo 4 dieną Ukmergės rajone, Balelių kaime, gausybės žvakių ir buduarinio stiliaus dekoracijų apsuptyje.

Programos vedančioji Daiva Tamošiūnaitė-Budrė siūlys svečiams įsigyti vardinių daiktų linksmo aukciono metu, aktyviausieji bus apdovanoti karališkais prizais, o vakaro pabaigoje visų laukia gausios vaišės ir šventinis koncertas.

Ši kolekcija siejama ir su naujo D. Bilevičiūtės kompaktinio disko išleidimu balandžio mėnesį. Žadama, kad kiekviename diske gerbėjai galės rasti 500 litų vertės čekį, kurį įsteigė viena odos ir kailių įmonė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją