Muzikinis duetas iš provincijos dažniausiai persiveža lietuviškų lauktuvių: obuolių, kriaušių, daržovių, uogienių, medaus. „Dabar suprantu, kodėl po koncertų atlikėjai grįžta su pilnomis bagažinėmis obuolių, uogienių ir kitų gėrybių. Jeigu kaimo žmogui patiko tavo koncertas, tai jis ne tik garsiai plos, bet ir lauktuvių namo įdės“, - pasakoja Gytis.

Gytis su Algiu labai džiaugiasi gautomis dovanomis. „Žmogus yra toks sutvėrimas, kuris nuoširdžiai džiaugiasi kiekvienu daiktu, gaunamu už dyką“, – šypsodamiesi kalba dainininkai.

Tačiau įprastas kaimo gėrybes kartais paįvairina netikėtos staigmenos. „Patrulis“ Gytis po vieno koncerto iš gerbėjos gavo keistą dovaną - nėštumo testą. Tuomet atlikėjas buvo priblokštas, važiuodamas namo visą kelią su kolega juokėsi.

Tuo tarpu Algis prisipažino: „Didžiausia ir brangiausia mano gerbėja padovanojo man sūnų ir save.“ Prieš kelis metus atlikėjas prodiuserių kompanijoje „Zuzi Records“ susipažino su grupės „Blogos mergaitės“ nare Milisandra, kuri seniai norėjo susipažinti su Algiu. Po kelių mėnesių atlikėjai tapo pora. Prieš daugiau nei metus pora tapo tėvais, jiems gimė sūnus Rokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją