Radžis: „afrodiziakais neužsiiminėju“

23-iąjį gimtadienį šv. Valentino dieną švenčiantis dainininkas Radži Aleksandrovičius tikino nesijaučiąs laimingesnis žinodamas, kad gimė meilės dieną. Esą nei gimtadienių, nei meilės dienos dainininkas nesureikšmina ir sakė dvi progas paminės paprastai Kelmėje, kur sekmadienio vakarą koncertuos. Paklaustas apie afrodiziakus šv. Valentino dieną, atlikėjas atvirauti nepanoro: „Neužsiiminėju aš tokiais dalykais, žinokit“, - juokdamasis atsakė jis ir prisiminė, kad meilės dieną švęsdavo mokyklos laikais: „Užsiklijuodavom širdučių ir būdavo linksma“, - prisminė Radži.

E. Jackaitei – gerbėjo gėlės

Aktorė ir TV laidų vedėja Eglė Jackaitė tikino, kad šiemet apie šv. Valentino dieną ji galvoja ne ypač daug. Esą šiuo metu ji neturi mylimojo, o mintys pastarosiomis dienomis sukasi apie debiutą LNK televizijos muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ drauge su dainų kūrėju Deivydu Zvonkum. Eglė sakė kasmet sulaukianti vyrų dėmesio, o prie namų durų ar už automobilio valytuvo užkišta rožė ją priverčia nusišypsoti.

Eglė Jackaitė

E. Jackaitė sulaukė bičiulio kvietimo švęsti meilės dieną viename uostamiesčio klube, tačiau sakė dar nenusprendusi, kaip pasielgs, mat pirmadienį jai pirmasis duetų filmavimas, o prieš jį E. Jackaitė sakė norinti pailsėti ir susikaupti.

„Gavau gėlių iš gerbėjo. Šiandien pirmos gėlės atėjo į namus. Daug gražių aksominių rožių“, - prasitarė E. Jackaitė. Pasiteiravus, ar moteris žino, iš ko gavo gėlių, Eglė tikino žinanti, tačiau atskleisti nepanoro.

TV laidų vedėja mano, kad mylėti reiktų visus metus. Esą jeigu myli, tai tikrai ne vieną dieną. „Sulaukiu staigmenų, ir sveikinimų iš žinomų žmonių. Malonu meilėje būti kasdien, tačiau Valentino diena man primena mokyklą, kai per pertraukas ruošdavomės, o berniukai šaudydavo į mus vandens šautuvėliais, o mes cypdavom, lėkdavom. Tokia buvo jų simpatijų, meilės išraiška“, - mokyklos laikų prisiminimais dalijosi E. Jackaitė.

M. Lukošiūtę meilė aplenkia

Operos daininikė Marta Lukošiūtė pasakojo paprastai nešvenčianti šv. Valentino dienos. Esą meilė ją vis aplenkia.

„Pastaruosius kelis metus Valentino dienos nešvenčiau, nes nesureikšminu šios datos. Be to, nesu įsimylėjusi, šis gražus jausmas mane vis aplenkia. Nežinau, kuo taip prasikaltau prieš Dievulėlį, kad jis nesuteikė man tokio džiaugsmo“, - šypsodamasi kalbėjo M. Lukošiūtė.

Marta Lukošiūtė

Nors Marta Valentino dienos nešvenčia, sako dėmesio iš vyrų sulaukianti ir ne tik meilės dienos proga. Pasak pašnekovės, svarbiausia dėmesio sulaukti ir jį parodyti šalia esančiam ne vieną dieną per metus.

U. Šilagalytės meilės diena – kalnuose

Dainininkė Urtė Šilagalytė sakė meilės dieną švenčianti kasmet ir vertinanti ją palankiai. Atlikėja pasakojo, kad kiekvienais metais ji stengiasi nustebinti savo vaikiną, o jis – Urtę.

„Ši šventė – širdžiai miela. Viskas turi būti suplanuota ir man tai patinka. Poroje iš abiejų pusių turi būti sugalvotos staigmenos vienas kitam, apsikeitimas dovanėlėmis“, - kalbėjo ji.

Urtė Šilagalytė

Urtė šeštadienį išvyko į kalnus, kur drauge su vaikinu mini šv. Valentino dieną.

„Suplanavome bendrą kelionę, tuo labai džiaugiuosi. Man smagu, kad metuose tokių dienų, kaip šv. Valentino, yra“, - kalbėjo Urtė ir pridūrė, kad meilės diena – viena metuose, todėl esą nereiktų pamiršti mylimus žmonės dėmesiu apgaubti dažniau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją