Ji sako, kad yra paprasta mama, kurios vaikai ir vyras nuolat užsigeidžia skanumynų, o draugai tokie nesavanaudiški, kad leidžia pasiskolinti firminius šeimos receptus.

Anot moters kurti receptų knygą buvo šiltas ir jaukus užsiėmimas, nors pats leidimo procesas kainavo daug nervų redaktorėms. „Jos nežinojo, kokia aš galiu būti..“, - juokėsi Nomeda, prisipažinusi, kad skambindavo redaktorėms ir naktimis. Kol galiausiai pareikalvo sustabdyti jau spausdinamą leidinį, mat staiga prisiminė, kad viename recepte įvėlė nedovanotiną klaidą.

Nomedos pasveikinti susirinko šeima ir draugai, tarp kurių buvo: TV prodiuseris Gediminas Jaunius, laidų vedėjai Jurga Klimaitė-Riebling, Džiugas Siaurusaitis, stilistas Mantas Petruškevičius, aktorė Kristina Savickytė, žurnalistė Jovita Valeikaitė, dainininkė Evelina Anusauskaitė su tėvais ir, žinoma, visa Nomedos šeima: dailininkas ir vyras Marius Jonutis, interjero dizaineris sūnus Dovas ir marti drabužių dizainerė Indrė Dovydėnaitė bei mažieji Ula ir Titas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją