Šv. Valentino dienai filmuotoje laidoje prieš TV kameras susituokė Mindaugas Lapelis ir Alina Aleinikova. Visi vedybų rūpesčiai šįsyk teko projekto organizatoriams ir vestuvių planuotojai Kristinai Kaikarienei.

„Šiais laikais tuoktis galima kur tik širdis geidžia – ore, vandenyje, negyvenamoje saloje ar savo namo kieme. "Auksinis Valentinas" kviečia tapti santuokos televizijos studijoje liudininkais“, – intrigavo laidos kūrėjai.

Ką tik susituokę jaunieji DELFI tikino besijaučiantys puikiai, tačiau paaiškino jungtuvių ceremonijos metu jautę jaudulį, esą varžėsi TV kamerų, be to, studijoje tuo metu buvo daugybė žmonių.

"Nesigailime pirmieji žengę tokį žingsnį. Džiaugiamės pirmieji susituokę televizijoje. Leo ir Natalija tapo mūsų santuokos liudininkais. Išsirinkome tuos žmones, apie kuriuos seniai galvojome, tačiau nesitikėjome, kad tai įmanoma", - iškart po santuokos prieš TV kameras kalbėjo jaunavedžiai, dovanų santuokos proga gavę kelionę į pasirinktą šalį jiems patogiu metu.

"Jie susitarė su mumis, organizatoriai derino ir mes sutikome tapti įsimylėjėlių santuokos liudininkais. Alinai labai patinka Leo ir aš, todėl mus ir pasirinko santuokos liudininkais. Aš sutikau, o kodėl gi ne?", - retoriškai klausė N. Zvonkė.

Merginų grupės lyderei Natalijai santuokos liudininke tapti teko pirmąjį kartą. Kadangi dainininkė itin dažnai dalyvauja įvairių projektų ir laidų bei koncertų filmavimuose, tikino, kad tapti santuokos liudininke dėl TV kamerų jai nebuvo nejauku.

"Aš jų tiesiog nebematau, tartum jų ir nebūtų. Būti liudininke buvo įdomu. Niekada nesu anksčiau dėjusi savo parašo ant kitų žmonių santuokos dokumentų. Džiaugiuosi, kad pagelbėjom žmonėms, pagyvinom jų šventę ir padarėme ją gražesnę, įspūdingesnę. Tai jų gyvenimo įvykis", - pasibaigus ceremonijai šypsojosi N. Zvonkė.

Alina Aleinikova ir Mindaugas Lapelis, pirmadienį susituokę TV studijoje savo santuokos saitus bažnyčioje sutvirtins šeštadienį.

Vasario 14-ąją Šv. Valentiną švęsti kvies ryškiausios Lietuvos pramogų scenos žvaigždės. Dainomis žiūrovus šildys „Yva“, „69 danguje“, „Pikaso“, Mundis ir „Electric ladies“, Paulius ir „Studentės“, Andrius Rimiškis, „Širdelės“, Simona, Gabrielė, „Neo“, šokiais kaitins Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas, Artur Bajor ir jo žmona Viktorija Engelgardt-Bajor, Karina Krysko ir Saulius Skambinas.

„Auksinis Valentinas“ filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją