Moteris, dar praėjusių metų pirmosiomis rudens dienomis DELFI papasakojusi, jog laukiasi, tikino, kad pirmieji laukimo mėnesiai jai buvo sunkiausi dėl pykinimo ir nuovargio pojūčio. Esą paskutinieji mėnesiai buvo daug lengvesni. Šiuo metu I. Stumbrienė jaučiasi gerai ir patikino, kad sūnelis - guvus.

Dar visai prieš pat gimdymą I. Stumbrienė DELFI sakė besijaučianti ramiai ir labai laukianti akimirkos, kai galės džiaugtis sūneliu. Dar praeitų metų rudenį gydytojai I. Stumbrienei atskleidė būsimo vaikelio lytį.

„Kraitelis suruoštas, krepšys suruoštas, jaudulio nebėra, beliko ramiai sulaukti sūnaus, tik laukimas...“, – paklausta, kaip jaučiasi prieš gimdymą, kalbėjo I. Stumbrienė ir patikino paskutinėmis akimirkomis besijautusi gerai. Esą prieš Naujuosius buvo nemažai lėkimo, nes pora būsimai atžalai norėjo išrinkti vežimėlį ir kai kuriuos rūbelius. Inga tikino ramiau atsikvėpusi tik tuomet, kai viskam buvo pasiruošusi.

Pasak žinomos moters, sūnelis pirmuosius savo gyvenimo metus miegos šalia tėvų, jų miegamajame. Esą taip geriau ir pačiam vaikui, ir tėvams ramiau.

Pagal gydytojų prognozes, I. ir A. Stumbrų sūnus turėjo gimti vasario pradžioje. „Bet žinote, kaip būna, kai kurie vaikai į pasaulį nori ateiti anksčiau, kai kurie porą dienų vėliau...“, – kalbėjo žinomo politiko dukra.

Paklausta, apie sūneliui renkamus vardus, I. Stumbrienė patikino, jog drauge su vyru jau išrinko keletą, tačiau diskusijos šeimoje, kaip sakė pašnekovė, tebevyksta. Paprašyta atskleisti, dėl kokių sūnaus vardų šeima diskutuoja, Inga nepanoro jų atskleisti neva dėl to, kad kiti nenukopijuotų.

„Turim keletą vardų. Tikiuosi, kad pamatę patį vaikutį nuspręsim dėl to vienintelio vardo“ – atskleidė moteris.

I. ir A. Stumbrai augina pirmagimę Estelą, kuriai šių metų gegužę sukaks ketveri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją