„Dar jam to švarko neatidaviau, bet esu patenkinta darbu. Ypatingą dėmesį kreipiau į kokybę, kaklo kirpimo. Tai klasikinis drabužis ir jį nebuvo sunku siūti, juk tiek moteriškų esu sukūrusi“,- sakė dizainerė. Prieš gerą pusmetį ji M.Petruškevičiui yra pasiuvusi ir sportinį kostiumą.

Ji prisipažino, kad yra kūrusi drabužių savo vyrui, prabangius kostiumus mėgstančiam verslininkui Kęstučiui Verslovui, bet nelaiko to rimtu gilinimusi į vyrišką madą.

„Ir dabar bijau prisikalbėti. Viešai įsipareigosiu, o jei nepavyks? Mačiau per TV neseniai naują „Chanel“ vyrišką kolekciją... Keistai man atrodo tie modeliai...“, - dvejojo dizainerė.

Mantas Petruškevičius

Ji tikino, kad naujoje jos kolekcijoje, bus geriausiu atveju simboliški 5-6 vyriški modeliai. R.Piekautaitė dar nesvarstė, kas juos turėtų demonstruoti. Paklausta, ar neplanuoja pasikviesti savo kliento ir pirmojo švarko savininko M.Petruškevičiaus, moteris sutriko: „Ką jūs, nedrįsčiau jo kviesti būti modeliu... Jis greičiausiai nesutiktų...“

Nauja R.Piekautaitės kolekcija bus pristatyta kovo mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją