,,Ištesėjau pažadą ir iš tikrųjų manau, kad pavyks išpildyti pasižadėjimą. Tiesą sakant, keista, bet labai lengvai sekasi, o gal tas įsitikinimas padeda – „Nerūkau ir viskas“. Dabar žiūriu į tuos rūkančiuosius su tokiu lengvu gailesčiu, nes žymiai geriau jaustis pradėjau“, - dar visai neseniai portalo Klubas.lt žurnalistams kalbėjo S. Skambinas

K. Krysko mylimasis tuomet baiminosi priaugti nepageidaujamų kilogramų. Esą metus rūkyti Sauliui norėjosi daugiau valgyti. Jo manymu, kalbos apie papildomus kilogramus atsikračius cigarečių nėra mitas.

Portalo žurnalistams papasakojęs apie permainas, Saulius tikino, jog dėl šio žingsnio labai džiaugėsi ir K. Krysko.

Tai, kad S. Skambinas pralaimėjo kovą su viena sunkiausių priklausomybės formų – rūkymu, paaiškėjo pirmadienį. LNK televizijoje pirmadienio vakarą vyko „Žvaigždžių duetų“ filmavimas, kurio metu scenoje vėl pasirodė merginų grupė „69 danguje” su Jeanu Claudu Edorthu. Nors merginos su J. C. Edorthu praeitą šeštadienį atsisveikino su projektu, savo noru duetus palikusi verslininkė Irena Matijošaitienė ir Ovidijus Vyšniauskas vietą projekte užleido „69 danguje”. Scenoje su merginomis pasirodė ir S. Skambinas.

Po pasirodymo šokėjas su keliais bičiuliais LNK rūkomojo prieigose pasiteiravo: „Gal kas nors turite žiebtuvėlį?“ Jį gavęs S. Skambinas dar LNK koridoriuje prisidegė ir su cigarete dantyse greitai įsmuko į rūkomąjį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją