Nusprendęs išvykti, Lauris draugams išsiuntinėjo žinutes: „Susitinkame, tada ir tada, Amsterdame. Atvarot?“ Susirinko dešimt bičiulių iš Lietuvos, taip pat prisijungė ten gyvenantys ir draugai iš San Francisko. Kompanija tikrino vietinius barus ir „pub'us“, o vakarieniauti susirinko Laurio mėgiamame argentiniečių restorane. „Žinoma, valgėme steikus
, ko dar ten eiti“, - juokėsi Lauris.

Po vakarienės draugai susirinko į nedidelį centre esantį bariuką „De Trappist“, kuriame šventė iki ryto. Kadangi kompanijoje buvo DJ Karalius, DJ Ignas, Rikko el Gato, Pablo Bachanoff ir kiti didžėjai, prie pulto stojo, kas norėjo. Pats Lauris šį kartą negrojo. „Nenorėjau. Kas norėjo, grojo, kas nenorėjo - rinkosi barą, o ne pultą“, - sakė jis.

Dovanų didžėjus gavo televizorių, kurio iki šiol neturėjo. „Belieka tik nueiti į parduotuvę ir išsirinkti“, - juokėsi jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją