Prieš dvejus metus pradėjęs laikytis dietos ir gerokai sublogęs K. Lagerfeldas dabar bendrauja su tokiomis jaunomis žvaigždėmis kaip "Dior" dizaineris Hedi Slimane (Hedis Slaimeinas) ar mados žurnalistas Stephenas Ganas (Stefenas Ganas), su kuriais šokantį jį, apsitempusį jaunatviškai džinsais, galima pamatyti šiuolaikiniuose šokių muzikos klubuose.

"Šiuo metu tiesiog darau kažką kita. Gyvenimas yra kitoks, aplinkybės yra kitokios ir žmonės yra kitokie. Atsikračiau tų draugų, kuriems gyvenimo tempas buvo per greitas", - interviu vienam mados žurnalui teigė dizaineris.

Gegužės mėnesį iš savo namų K. Lagerfeldas išmetė visus dekoratyvinius baldus ir nuo tada pradėjo pirkti tik šiuolaikiškus, vienetinius baldus, pagamintus geriausių jaunų dizainerių.

Iš Hamburge gyvenusios aukštesniosios klasės šeimos kilęs dizaineris, būdamas 16 metų, laimėjo pirmąjį mados konkursą. 1983 tapęs "Chanel" direktoriumi, jis atnaujino šiuos mados namus, kai jų šlovė pradėjo smukti mirus įžymiajai Coco Chanel (Koko Šanel).

Visada baltus plaukus susirišęs į uodegėlę ir juodais akiniais bei vėduokle pasidabinęs K.Lagerfeldas pristatinėja kolekcijas su "Lagerfeld Gallery" prekiniu ženklu bei kuria kailių ir odos madų dizainą prabangiems Italijos mados namams "Fendi". Be to, jis yra sukūręs interjero, porceliano dizainą, pristatęs savo vardu pavadintus kvepalus ir išleidęs iliustruotų knygų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją