"Jis - tikrai nepaprastas žmogus ir visai neblogas dainininkas. Mes kartu dainavome Elvio dainas, - po apsilankymo oficialioje premjero rezidencijoje žurnalistams pasakė T. Cruise'as. - Man atrodo, kad jis yra žavus ir labai inteligentiškas žmogus".

Garsusis JAV aktorius atsisakė atskleisti, kokią dainą iš legendinio rokenrolo karaliaus Elvis Presley (Elvio Preslio) repertuaro jis dainavo su J. Koizumi, kuris garsėja kaip eklektiškos muzikos gerbėjas, kurio mėgstamiausių kompozitorių sąraše, be kitų, yra Richardas Wagneris (Richardas Vagneris).

T. Cruise'as šią savaitę Tokijuje reklamavo savo naujausią filmą "Paskutinis samurajus" ("The Last Samurai"), kuriame jis vaidina fiktyvų JAV karininką, kurį XIX amžiuje nusamdo Japonijos vyriausybė, kad jis išmokytų šalies kariuomenę šiuolaikinės karybos meno.

Anot T. Cruise'o, jis pakvietė J. Koizumi į filmo, kurio kai kurios scenos buvo filmuotos Japonijoje, premjerą. Negalutiniais duomenimis, "Paskutinis samurajus" kino teatruose turėtų pasirodyti gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją