Panašu, kad anksčiau vengę viešumo, E. Lubys su Ž. Vaškyte nebesislapsto. Pora jau kurį laiką meilės lizdelį suka bendruose namuose, esančiuose Vilniaus centre. Tą DELFI patvirtino ir artimi poros bičiuliai. Vis dažniau Ž.Vaškytė bei E. Lubys pasirodo kartu ir viešumoje.

Apie puoselėjamus jausmus Ž. Vaškytei pats Edgaras niekuomet nesiryžo pasakoti, esą tai labai asmeniška. Nors anksčiau buvo kalbėta, kad E. Lubio mylimoji draugauja su TV laidos vedėju Kristupu Baubliu, tokia informacija pasirodė esanti tiesiog iš piršto laužta.

„Niekada“, - it kirviu nukirsdavo E. Lubys, paprašytas papasakoti apie naują meilę ir paaiškindavo su žurnalistais kalbąs tik apie muziką, esą santykius saugo.

„Apie asmeninius dalykus tegul pasakoja kiti, kurie visada turi ką pasakoti“, - šypsojosi jis.

Pasiteiravus, kodėl žurnalistams anksčiau ne kartą apie santykius pasakojęs dainininkas šįkart atsitvėrė tyla, E. Lubys tikino supratęs, kad anksčiau klydo.

Edgaras Lubys ir Živilė Vaškytė

„Juk gyveni ir mokaisi“, - paaiškino nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje šiemet ketinantis dalyvauti atlikėjas.

„Pasakoti apie save būtų visiškai „neįžymybiška“, bet jeigu jums pavyks, „nupaparacinkit“, - juokėsi E. Lubys.

Dainininkas praėjusį penktadienį, vakarojęs vienoje Vilniaus vyninėje, pajuto, jog yra fotografuojamas. Išėjęs į lauką pasikalbėti, jis buvo nusiteikęs linksmai ir tikino nesitikėjęs, kad gali būti toks įdomus žiniasklaidai.

Beveik metus Islandijoje gyvenęs ir kūręs dainininkas, dar praeitų metų vasaros gale pareiškė, jog rudenį grįžta į Lietuvą. Anksčiau žurnalistų paklaustas, ar į tėvynę grįžta dėl mylimosios, E. Lubys tuomet taip pat nepanoro atvirauti, tačiau neslėpė, kad širdies draugė jo gyvenime tikrai yra: „Mylimoji buvo, yra ir bus! Kad ir kur aš būčiau.“

Žurnalistų paprašytas plačiau papasakoti apie mylimąją, Edgaras prasitarė apie tuo metu skaičiuotas pirmąsias savaites kartu. „Taip. Ar mes seniai kartu? Aš nežinau, kas yra seniai. Laiką kartu skaičiuojame savaitėmis. Tačiau nenoriu plačiai apie tai kalbėti, jau įsitikinau, kad artimų santykių paviešinimas nieko gera neduoda”, - sakė jis.

Tiesa, DELFI žiniomis, dar praėjusių metų vasarą Ž. Vaškytė lankėsi pas E. Lubį Islandijoje, tačiau tuo metu apie žurnalistės ir TV laidų vedėjos vizitą užsienio šalyje dainininkas taip pat nepanoro pasakoti.

Ž.Vaškytės ir E.Lubio – Amberlife vakaras drauge – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją