Gal pasakysite, kad už 2000 Lt (ir mažiau) dirba visą mėnesį, todėl gauti tokią pat sumą už valandos koncertą ir skųstis, kad ji maža – begėdiška? O ką daryti, jei anksčiau už tą patį valandos pasistaipymą (kartais ir pagal fonogramą) mokėdavo 5000 Lt? Tie išgaravę trys tūkstančiai gula akmeniu širdyje.

Nebegali pirkti automobilių paauksuotais ratais, butą už milijonus litų tenka grąžinti bankui. O batus už 800 litų matai tik sapne. Gerai, kad televizija susimilsta ir, PETA skausmui, sušelpia kailiniais. O šiaip... liūdesys... Kaip paprastas mirtingasis susimoki banko paskolą, komunalinius mokesčius ir lieka tik maistui... Ot, velnias, jokios prabangos, tai kaip tada spindėti?

Sako, kai pilvas gurgia, reikia tik įsiklausyti, gal netyčia mūzos prabilo? Ekonominių nepriteklių laikais pasaulio meno istorijoje užfiksuoti tobuliausi kūriniai. Mūsų krizinis pramogų verslas irgi ne išimtis. Šiemet po ilgų kūrybinių kančių gimė nauji „Oksanos&Co” „papai”. „Papai”, „papai” ir dar kartą „papai”. Kaip leitmotyvas skambėjo visus metus.

Beveik užsimiršo „Eurovizija“, kurioje Sasha Son(g) pateko į finalą. Tik kruopelės dėmesio sulaukė ir Merūno Vitulskio dalyvavimas “La Scala” atlikėjų konkurse ir tapimas laureatu. Pupyčių rendez-vous Monake (pasididinai krūtis - štai tau jachta, briliantai ir milijonieriai po kojomis) sulaukė tiek dėmesio, kiek joks Merūnas su savo operiniu turu po 8 didžiausius Europos miestus nesulauks (nebent pasididintų „papus“).

Bet pakaks apie juos, buvo ir daugiau milžiniško atgarsio sulaukusių įvykių – Mios ir Zvonkės „nagų mūšis“, pavyzdžiui. Dar vėliau Deivydo Zvonkaus prievartavimo skandalas. Deivydas metų aukos nominacijoje būtų be konkurencijos.

Skyrybų klausimu pasižymėjo LNK populiariausios laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. Taip ir liko neaišku, kokiu stebuklingu „kvadratiniu-lizdiniu“ būdu, teismas gavo jos ir vyro Rolando Remeikio skyrybų pareiškimą. Taip ir liko neaišku: skyrėsi jie ar ne, išsiskyrė galų gale ar gyvena kartu. Faktas, kad Rūta, savo laidoje mielai domėdamasi apie dalyvių asmeninį gyvenimą, gali išdraskyti akis kiekvienam, kuris pabandys pasidomėti josios.

Nesuvokiamai išsiskyrė ir aktorė Eglė Jackaitė bei jos 10 mėnesių sūnelio tėvas Karolis Malinauskas. Amžiną meilę viešai prisiekinėjusi pora įrodė, koks trapus yra įvaizdis. Tuoj po sūnelio Elijaus gimimo Eglė liko viena ir, reikia pripažinti, didvyriškai susitvarkė su savo problemomis. Juk, lyg skyrybų būtų maža, ji turi bėdų ir „valdiškuose namuose“: „Sodra“ aktorę apkaltino neteisėtai „susiveikus“ daugiau nei poros tūkstančių litų motinystės pašalpą.

Vis dėlto metų skyrybomis be konkurencijos tapo verslininkų Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus skyrybos. Linksminosi visi, kas netingėjo. Ir su malonumu prisiminė serialą: „Ir turtuoiai verkia“.

Metų vedybomis, ko gero, galima vadinti, Godos Sabutytės ir Rolando Alijevo santuoką. Bent jau paslaptingumu jai niekas prilygti negalėjo. Niekada nesuprasiu žvaigždučių, kurios išgarsėja skandalais, draugystėmis su krepšininkais, erotinėmis fotografijomis. Viskuo, kas labai toli nuo talento ir kūrybos. Ir staiga jos nutaria, kad yra tokios svarbios ir „privačios“, kad, gink Dieve, negali pakęsti nė vieno fotobjektyvo vestuvių ceremonijoje.

Skandalu, o ne vokalu praėjusiais metais sublizgėjo ir „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė. Kaip D. Zvonkus nežino, su kuo linksmintis, taip N. Pareigytė - su kuo draugauti. Viešos jos draugo Eugenijaus Ivanenko „išpažintys“ apie neva padarytą Nijolės abortą, buvo smūgis žemiau juostos. Tiesa, neilgam. Paverkusi N. Pareigytė greitai atkuto. Vien ko vertas jos pasisakymas laidoje „Rožių kerai“. Ji amo netekusiai Rūtai Ščiogolevaitei pasiūlė miegoti su Egmontu Bžesku, jei ši nori, kad jis būtų jos vadybininku.

Metų mada galėtų būti ne už paskutinius pinigus įsigyti „louboutin‘ai“, o garbė turėti savo knygą. Iš visų nusipelniusių už savo neįtikėtą ir kupiną neišdildomų nuotykių gyvenimą labiausiai knygos yra nusipelniusi Gintarė Karaliūnaitė. Jai į nugarą kvėpuoja Larisa Kalpokaitė ir ragana Vilija Lobačiuvienė. Beveik „Siluetų“ serija.

Tiesa, šokių virusas šiais metais įsisiautėjo labiau nei kiaulių gripas. „Šok su manimi“ tapo populiariausia laida. Dėl to Jurijus Smoriginas be saiko išpopuliarėjo, o Jurgita Jurkutė analogiškai „sužvaigždėjo“.

O šiaip daugiau viskas po senovei: Asta Baukutė vis dar nežino, kur yra jos vyras, Džordana Butkutė neturi problemų dėl alkoholio, Violeta Repčenkaitė vis dar tobula, o Daina Bilevičiūtė vis dar skolinga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją