„Kūčios man – susikaupimo metas, kuomet gali pabūti su savo šeima, artimaisiais, močiutėmis ir seneliais, pusseserėmis ir pusbroliais. Kalėdos – taip pat šeimos šventė. Nežinau, kodėl, bet kiekvieną Kalėdų rytą norisi bėgti prie eglutės. Atrodo, kad kažką ypatingo rasi“, - šypsodamasi kalbėjo dainininkė.

Viktorija tikino prieš šventes davusi draugams sąrašą dovanų, kurių norėtų gauti per Kalėdas. „Mes visada dovanėlėmis keisdavomės. Šiemet nutarėm, kad reikia išsitraukti draugo vardą ir dovanas pirkti vienam žmogui. Juk krizė, o ir draugų ratas nemažas“, - paaiškino ji.

Buvusi grupės „Mango“ narė atskleidė besitikinti iš draugų gauti spalvotas pėdkelnes, plaukų šepetį bei kitokių praktiškų smulkmenų. „Kam pirkti be reikalo, jeigu galima gauti reikalingų dalykų. Žodžiu, tikiuosi gauti praktiškų smulkmenėlių, kad ir paprastų vilnonių kojinių ar pirštinių. Kalėdos man yra būtent tokių dovanų metas“, - kalbėjo V. Perminaitė.

Paprašyta papasakoti, kokią netikėčiausią dovaną kada nors yra gavusi, Viktorija prisiminė istoriją, kai per Kalėdas gera draugė jai padovanojo žiurkėną, kurį dainininkė padėjo į šaldytuvą.

„Kiekviena dovana stebina, bet niekada nepamiršiu, kai viena draugė padovanojo žiurkėną. Draugė jį įdėjo į saldainių dėžutę ir man padovanojo“, - prisiminė V. Perminaitė ir sakė tuomet nesupratusi, kad saldainių dėžutėje buvo įdėtas žiurkėnas. „Iškart įdėjau į šaldytuvą, bet draugė tuoj pat paaiškino, ką padovanojo ir paragino greičiau dėžutę iš šaldytuvo ištraukti. Laimė, šaldytuve žiurkėnas išbuvo vos penkias minutes“, - šypsojosi buvusi garsios merginų grupės „Mango“ narė.

Dainininkė sakė, kad Kūčių vakarą jos tėvų nebus Lietuvoje, esą todėl su sese šventinę vakarienę ji valgo pas senelius. „Pas senelius atvažiuoja mamos giminės, jos brolis ir visi artimieji. Per Kalėdas bus šventiniai pietūs arba vakarienė su šeima. O jau vakare susitiksiu su draugais“, - pasakojo dainininkė.

Baigdama pasakojimą apie didžiausias metų šventes, Viktorija sakė, jog kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet ji iš žmonių tikisi sulaukti daugiau gėrio ir džiaugsmo. „Norėčiau aplink matyti kuo daugiau laimingų žmonių, daugiau šypsenų“, - sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją