Žinomų mamyčių gretose buvusi Greta Akcijonaitė itin domėjosi kūdikio masažu. Paėmusi plastikinę lėlė į rankas, moteris mokėsi masažo judesių. E. Jackaitė taip pat ypač domėjosi naujagimio masažu, pati bandė išmokti, kaip masažuojamos vaikelio pėdutės, domėjosi, kiek laiko kūdikėliui patariama daryti masažą.

Besimokydamos dar nežinomų, naujų dalykų apie prisilietimus prie vaikelio, garsios moterys atsipalaidavusios bendravo tarpusavyje. E. Jackaitė džiaugėsi, kad manekenei Aistei Jasaitytei, kaip pati Eglė sakė, „viskas jau į pabaigą“.

Vos pradedanti apvalėti verslininkė D. Bosas taip pat įsijungė į neįpareigojančius mamų pokalbius apie kintančias kūno formas ir nėštumą. Smarkiai suapvalėjusios A. Jasaitytė ir G. Akcijonaitė jau nebe pirmą mėnesį džiaugiasi besilaukiančios. Tuo tarpu D. Boso nėštumas dar beveik nepastebimas. Pati Daina taip pat juokaudama kalbėjo, kad kol kas ji atrodo tarsi būtų prisivalgiusi.

„Nesimato dar pas mane. Atrodau kaip gerai pavalgiusi“, - greta sėdėjusiai A. Pilvelytei šypsodamasi kalbėjo D. Bosas. Siuvinėdama paršiuką – Knysliuką, Daina sakė rankdarbiams retai randanti laiko. Esą daug jėgų reikalauja jau vien pats siūlo įvėrimas į adatą. Tuo tarpu E. Jackaitė buvo geranoriškai nusiteikusi ir nepagailėjo bičiulei patarimo: „Reikia adatą su didesne skylute pasiimti“, - juokėsi ji ir pati, siuvinėdama medvilninį žaislą, pridūrė: „Man patiko, žinokit siūčiau ir siūčiau.“

„Pirmą kartą gyvenime pati padariau žaislą!“, - su džiaugsmu visiems pranešė A. Pilvelytė. „Nuoširdžiai sveikinu!“, - džiaugėsi E. Jackaitė.

Moterys žaislus siuvo savo rankomis, o tam tikras jų detales piešė. Kai kurių manymu, į medvilninius žaisliukus būtų galima prisiūti sagų, esą tokios galėtų būti akys ar kitos jų dalys.

„Taigi užsigaus vaikelis su sagele, įsibrėš“, - būsimas mamas įspėjo E. Jackaitė.

A. Pilvelytė ir E. Jackaitė taip įsismagino besiuvinėdamos žaislus, kad užtraukė duetu.

Kūrybinių dirbtuvių „Švelnumo vakaras“ akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją