„Galėsite išsirinkti ir įsigyti tą viršelį, kuris labiau patiks - įžūliai linksmą su aktorium Gyčiu Ivanausku ar subtiliai menišką su „Mis Lietuva“ Vaida. Žurnale rasite paaiškinimą, ką reiškia, jei įsigijote vieną, kitą ar net abu viršelio variantus. Tai tarsi kalėdiniai burtai, kurie galbūt išsipildys, - pasakoja „Panelės“ redaktorė Jurga Baltrukonytė. - Baigiantis metams, žmones dažnai apninka liūdnos mintys, nutarėme jas išsklaidyti, dovanodami geros nuotaikos dozę ir įpūsdami į visų gyvenimus šiek tiek šviežio pasikeitimų vėjo.“

Vaida Petraškaitė
Abu viršelio herojus vienija tai, kad ir Vaida, ir Gytis laukia pergalės. „Turėjome dvi puikias idėjas ir nenorėjome jų atsisakyti, - apie skirtingų viršelių gimimą aiškina „Panelės“ fotografas Algis Kriščiūnas. - Pasaulyje tokie eksperimentai - dažni ir jų visi laukia. Labai tikimės, kad mūsų skaitytojai su šypsena sustos prie žurnalų lentynos ir gražiausio viršelio išsirinkimas jiems taps savotiška šventine atrakcija. Abi fotosesijos buvo gana ekstremalios - kai Vaidą tampriai apvyniojome dideliu sluoksniu binto, ji vos judėjo ir kvėpavo, taigi negalėjome ilgai užtrukti fotografuodami, nes „Mis Lietuvai“ nutirpo ir paskaudo raumenis.
Gytis Ivanauskas
Gytį Ivanauską teko paversti mergina - stilistai gerokai pavargo maskuodami vyriškus veido bruožus ir grūsdami liesąjį Gytį į moterišką korsetą.“

Kiekvieno viršelio išleista po 22 tūkstančius egzempliorių, jie vienodais kiekiais pateks į didžiąsias parduotuves ir degalines.

DELFI nuotraukų galerijoje galite pasimėgauti pikantiškais kadrais iš pasiruošimo fotosesijai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją