Originalus rūbas yra tapęs dizainerio vizitine kortele, buvo nufotografuotas jo reklaminiam lankstinukui. Taip pat dingo juodos ir oranžinės spalvos organzos apdarai, kuriems buvo panaudota po septynis metrus brangaus audinio bei gėlėmis puoštas sijonas.

„Manau, kad juos pavogė žmogus, nusimanantis apie madą. Tik jis nepagalvojo, kad drabužiai originalūs ir vos pamatęs, juos pažinsiu. Nesitikiu, kad suknelės atsiras, bet policijai pranešiau norėdamas paviešinti istoriją ir įspėti galimus vogtų suknelių pirkėjus“, - sakė nusivylęs dizaineris.

Kaunietis M. Vasiliauskas per ketverius metus net penkiolika kartų pretendavo į Lietuvos rekordų knygą. Jis garsėja netradicinėmis suknelėmis. Jas kūrė ne tik iš gyvų gėlių, bet ir iš dolerių, gintarų, moliūgo sėklų, graikinių riešutų ir net vytintų žuvų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją