Vieni giria, kiti peikia, tačiau dažniausiai knygoms apie įžymybes abejingų nelieka.
Radži, Vilija Lobačiuvienė, Gintarė Karaliūnaitė, Larisa Kalpokaitė ir Birutė Dambrauskaitė bei Arūnas Valinskas – tokią plejadą knygų apie garsenybes šiandien siūlo leidėjai. Beja, leidykla įžimybių mėgėjams neseniai pateikė ir kulinarinę Beatos Nicholson knygą, kuri žiniasklaidai ir išskirtinei publikai bus pristatyta ketvirtadienio vakarą Vilniuje. Leidėjai dar anksčiau yra prasitarę, kad norintieji susitikti su pačia Beata ar gauti jos autografą, tą galės padaryti knygų mugėje kitų metų vasarį.

DELFI sužinojo, kad legendinė dainininkė Arina, dar praeitą savaitę gerbėjams dovanojusi šiltą koncertą 20-ies metų scenoje jubiliejaus proga, taip pat prisijungs prie knygą apie save turinčių įžymybių.

Susisiekus su dainininke ir pasiteiravus, kokios knygos gali tikėtis jos gerbėjai, Arina tikino nieko negalinti atskleisti, mat žinoma moteris įsipareigojo leidėjams.

„Atleiskit, negaliu apie knygą kalbėti, susisiekite su leidėjais“, - tepasakė dainininkė.

DELFI žiniomis, knyga apie Ariną skaitytojus turėtų pasiekti apie vasario vidurį. To nepaneigė ir „Laisvos valandos“ atstovai, knygos ieškoti pasiūlę knygų mugėje vasarį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją