Ant podiumo pasirodė: dainininkė Elena Puidokaitė Atlanta su dukra Saule, vedybų planuotoja Agnieška Dobrovolska su dukra Lukrecija, „Olialia“ pupytė Oksana Pikul su mama Laima, „asistentė“ Redita Dominaitytė su dukra Upe, dainininkė Ingrida Martinkėnaitė su dukra Marija, „Mis Lietuva“ Gabrielė Martirosianaitė su mama Lina, „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė su dukra Egle, dainininkė Asta Pilypaitė su dukra Rūta, dizainerė Genutė Žalienė su dukra Ūla Marija.

Kolekcijos pabaigoje ant podiumo pasirodė ir pati autorė su dukromis Ieva Maja ir Veronika bei išsyk padėkojo salėje sėdinčiai savo mamai.

Megztos, gėlėtos, raukiniuotos, siuvinėtos, gipiūru puoštos suknelės žavėjo visas jas vilkėjusias moteris. Dizainerė nepamiršo savo pamėgto „vintage“ stiliaus. Vyravo nerėksmingos spalvos: balta, juoda, kreminė, melsva, pilka.

„Suknelė tokia lengva, iš natūralių audinių. Spalvos juoda ir balta – mano mėgstamos. Nieko panašaus savo spintoje neturiu, bet mielai nešiočiau“, - sakė dainininkė Asta Pilypaitė, o jos mažoji Rūta čiauškėjo, kad mielai dar kartą taptų fėja.

„Aš labiausiai nerimavau dėl mamos, kuri labai jaudinuosi“, - sakė G.Martirosianaitė. Mama Lina tikino, kad buvo įkalbėta per sekundę, bet vėliau ėmė labai jaudintis.

„Pirmą kartą ėjau podiumu, bet viską gyvenime reikia išbandyti“, - sakė ji. Abi juokavo, kad joms teko trumpiausios kolekcijos suknelės, todėl podiumu teko eiti ypač elegantiškai.

Kolekciją lydėjo akustinis Jurgos pasirodymas. Tarp publikos buvo galima išvysti dainininkę Nijolę Pareigytę, TV laidų vedėją Eglę Liesienę, verslininką Žilviną Grigaitį, studentę Agnę Jagelavičiūtę. Savo draugės Atlantos pasirodymą stebėjo jos draugas Donatas Kisielius, o Reditos Dominaitytės vyras fotografas Deivis Lukas fiksavo podiumu žengiančias žmoną ir dukrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją