"The Rolling Stones" muzikantas, kuriam šį šeštadienį sukanka 60 metų, norėjo švęsti rūmuose, kuriuose dabar įsikūręs prezidentas, tačiau šio plano teko atsisakyti, nes jo bičiulis Vaclavas Havelas jau nebe Čekijos prezidentas.

Čekijos vadovo pareigas šių metų kovo mėnesį pradėjo eiti V.Havelo politinis priešininkas Vaclavas Klausas, taigi Mickas turi kraustytis į ištaigingą viešbutį "Four Seasons Hotel", kurį eris išsinuomojo už 120 tūkst. JAV dolerių.

Laikraščio "The Prague Post" žurnalistė Courtney Powell (Kortni Pauel) sakė: "Klausas nemėgsta visko, kas tik yra susiję su V.Havelu, taip pat ir "The Rolling Stones". Nėra jokių šansų, kad jis leistų M.Jaggeriui švęsti prezidento rūmuose".

"Mickas savo 60-mečio proga išsinuomotame viešbutyje surengs ramų vakarėlį artimiausiems šeimos nariams ir draugams", - sakė ji.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją