„Klubas mane pakvietė. Viliojantis pasiūlymas, tai ir sutikau“, - pasakojo A. Jagelavičiūtė ir tikino, kad iki šiol jai neteko imtis nieko panašaus.

Mergina sakė, jog tai iš tiesų neturi nieko bendra su tikru didžėjavimu. Esą Agnė tiesiog linksmins susirinkusiuosius leisdama savo mėgstamos muzikos įrašus.

Pasiteiravus, kokia muzika Agnei arčiausiai širdies, drabužių dizaino specialistė pasakojo, kad jai mieliausias – disko stilius, o ir Michaelo Jacksono kūrinių vakarėlio publika turėtų išgirsti.

„Tai muzikos kolekcija, kurios aš klausau. „Gabalų“ nekursiu, nemiksuosiu“, - sakė ji.

Nors A. Jagelavičiūtė tikino nieko panašaus anksčiau nebandžiusi, sakė su nekantrumu laukianti savaitgalio, kai galės išbandyti, ką reiškia diriguoti šokių aikštelei.

„Bus įdomus pabandymas. Porą valandų aš tai darysiu. Didžėjaus nevaizduoju, tikiuosi, kad bus smagu“, - kalbėjo žinoma mergina.

Agnė atskleidė ir naujojo projekto, kuris prasidės jau šį penktadienį, paslapčių. „Rožių kerų“ dalyvė sakė, kad kiekvieną savaitgalį „Villa Latina“ nuo šiol savo mėgiamą muziką siūlys Lietuvos įžymybės.

„Bus galima gurkšnojant kokteilius pasijuokti iš savo prisiminimų, man tai labiaus siejasi su mokyklos pabaiga“, - kalbėjo pašnekovė.

Paklausta, ar gaus honorarą už kelias valandas muzikos, ar ją gros nemokamai, A. Jagelavičiūtė sakė esanti įsitikinusi, jog klausimus apie pinigus užduoda tik Lietuvos žurnalistai. Pasak A. Jagelavičiūtės, niekur kitur pasaulyje žurnalistai apie pinigus ir moterų amžių, kai moteriai būna virš 50-ies, neklausinėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją