“Iš tikrųjų tai pasiryžau dalyvauti tokiam projekte iš smalsumo. Lietuviškos sakmės ir pasakos, laumės, raganos, velniai man visada patiko, o čia dar miuziklas tokia tema. Dalyvavimas tokiuose projektuose tai lyg savotiškas atsišviežinimas. Juk labai įdomu pamatyt, kaip mąsto ir kuria kiti žmonės, kurie galbūt pirmą kartą save išbando save scenoje, taip gali pasisemti naujų kūrybinių idėjų ir galų gale taip nesuvirti savo sultyse”, - kalbėjo solistas Egidijus Bavikinas, miuzikle kuriantis pagrindinį Berno vaidmenį.

Žurnalistė ir TV žinių vedėja Asta Dudurytė pridėjo: “Profesinė veikla kiekvieną žmogų tartum įrėmina, atrodo, kad negali nieko kito daugiau veikti. O draugiškuose projektuose kiekvienais metais atrandu kažką naujo - vaidinau ir spektaklyje, tapiau ir pristačiau savo darbą dailės parodai. O šiemet manęs laukia tikras iššūkis – reikės dainuoti su choru, stebėti direigentą ir vaidinti. Tikiuosi kažkaip tų keturių posmelių nepamiršiu, be to, aš dar vis bandau atrasti savo personažą - Velnio babą.”

Miuziklą “Čerai” stato režisierius ir choreografas Andrius Pulkauninkas, muzikinis vadovas ir dirigentas Modestas Barkauskas. Solo partijas atlieka Egidijus Bavikinas (Bernas), Vilija Mažintaitė (Ragana), Aleksandras Latuškinas (Velnias Čemerys), Ieva Rasimaitė (Laumė), Asta Dudurytė (Velnio baba), taip pat vaidina ir šoka Julius Juchnevičius (Velnias Žiburinis).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją