„Sutinku su psichologu, kad aistra trunka tris metus, o paskui pereina į kitą etapą. Toje pirmojoje meilės stadijoje neištikimybės atleisti negalima, reikia žmogų iš karto palikti, bet kai jau yra šeima, vaikai, tai – komanda. Tu turi užauginti vaikus ir suteikti psichologinį komfortą, nes jiems labai svarbu turėti tėtį ir mamą, o ten kažkur seksas gali būti... Tik reikia tai daryti gražiai, kad niekas to nesužinotų“, - savo įsitikinimais laidoje dalinosi E. Mickevičienė.

Anksčiau viešai pasirodžius nuotraukoms, kuriose jos vyras – su kitomis moterimis, E. Mickevičienė pasakojo supykusi ne dėl vyro neištikimybės, o tai, kad tai pateko į viešumą. „Tai jau yra nebegražu“, - paaiškino ji. Pasak jos, jeigu tai būtų įvykę ne viešai, tai būtų „nieko blogo“.

Tiesa, ji negalėjo pasakyti, kaip myli savo vyrą: „Ta meilė transformuojasi. Tris metus būna aistra, paskui pereina į kitus etapus. Myliu savo draugus, vaikus, vyrą, tėvus, myliu..“.

Vadovaujasi protu

Eglė Mickevičienė
E. Mickevičienė mano, kad užauginus vaikus galima skirtis, bet jeigu jie maži, tai jiems didelė trauma.

Netrukus Eglei laidos dalyviai ėmė patarinėti, kad neverta laukti, kol vaikai užaugs. „Ko laukti, kol ateis tas pats klimaksas, jūs – graži, patraukli moteris. Aišku, gyventi dėl vaikų, bet ar geriau vaikams matyti šeimoje pyktį?“, - jos klausė Gintaras Mikalauskas.

„Aš manau, kad abu žmonės turi būti protingi ir to neparodyti“, - atkirto stilistė.

Būrėja Vaiva Budraitytė taip pat nesutiko su tokia moters pozicija: „Vaikus auklėjame savo pavyzdžiu, o ne protu. Jeigu vaikas mato, kad netvarkinga šeima, pačiam sukūrus šeimą, mažai tikimybių, kad ir jie taip nesielgs“.

Paklausta, kaip jaučiasi jų šeimoje vaikai, Eglė atsakė: „Vaikai pergyvena.. Nežinau, aš viską daryčiau dėl vaikų, savo asmeninės laimės nebenorėčiau tvarkyti“.

Ji pridūrė, kad taip kentėti dar galėtų kokius 6-7 metus.

„Yra toks prietaras, jeigu nori, kad tavo vaikai būtų laimingi, pirmiausia motina turi būti laiminga. Ar tu su vyru, ar be vyro, bet jeigu darysi viską, kad pati būtum laiminga, tavo vaikai tikrai nenueis šunkeliais, jie puikiai gyvens“, - aiškino V. Budraitytė.

Dar kartą paklausta, kodėl gi ji nesiskiria – dėl pinigų, dėl baimės likti viena, ji atsakė: „Dėl vaikų dvasinio komforto“.

E. Mickevičienė tikino nematytų nieko blogo net tuomet, jeigu jos vyrui kita moteris susuktų galvą, svarbu, ar tas žmogus patiktų jos vaikams.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją