Prie akcijos prisidėjo ir LNK projekto „Muzikos akademija“ dalyviai. Štai atlikėjas Tautrimas Rupulevičius-Onsa praeiviams, besivaišinantiems sriuba, siūlė ją užkąsti juoda duona.

„Pagal mano, pagal visų receptą“, - DELFI paklausta, ar pati virė sriubą, kalbėjo LNK žinių vedėja Asta Dudurytė.

„Tikrai labai skani. Sriubą tiekia profesionalios virėjos, aš pati taip pat labai mėgstu burokėlių sriubą. Kalėdų sriuba, labai skani, prašome!“, - puikiai nusiteikusi klegėjo Asta. A. Dudurytės kolega Jaunius Matonis pasivaišinusių prašė aukoti.

Nemažiau aktyviais sriubos siūlytojais buvo ir Egidijus Knispelis, Inga Jankauskaitė, Ugnė Skonsmanaitė, Gintaras Deksnys, Giedrius Leškevičius bei Tomas Ališauskas.

Praeiviai, stabtelėję pasišildyti, turėjo progą ne tik pasivaišinti šiupinine, bet ir pasiklausyti būsimos LNK muzikinio projekto „Žvaigžių duetai“ dalyvės Onos Valiukevičiūtės dukros Giedrės bei Vladas Kovaliovas. Be to, norintieji galėjo pabendrauti su „Muzikos akademijos“ dalyviais, gatvėje kvietusiais praeivius vaišintis.

„Kalėdinės sriubos“ tikslas – informuoti visuomenę, kad aplink mus skurdžiai gyvena daug garbingo amžiaus žmonių, ir kad jiems reikalinga globa bei dėmesys. Į akciją įsijungs 430 000 Lietuvos moksleivių ir TV projektas „Mums reikia tavęs“. LNK televizijos laidų vedėjai ketina aplankyti ne vieną Lietuvos miestą, kur norinčiuosius susišildyti vaišins šiupinine.

„Kalėdinės sriubos“ Vilniuje akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją