Istorija bus spausdinama "Marvel Comics" leidžiamame žurnale "X-Statix", pirmadienį pareiškė "Marvel Comics" atstovas Brianas Reinertas (Brajenas Reinertas). Pirmoji komiksų knyga pasirodys rugsėjo 10 dieną.

Di satyriniuose komiksuose apie šlovę ir popkultūrą taps neįtikėtinomis jėgomis pasižyminčių mutantų komandos nare. "Jie labiau rūpinasi savo banko sąskaitomis nei žmonių ir pasaulio išgelbėjimu", - sakė B. Reinertas.

"X-Statix" rašytojas Peteris Milliganas (Peteris Miliganas) teigė: "Iš pirmo žvilgsnio Diana nepanaši į skraidančius mano komiksų veikėjus, tačiau galinga jėga, kurią ji skleidžia ir po mirties, daro ją tinkama komikso veikėja. O su elastiniais drabužiais ji atrodo pritrenkiančiai!".

Bakingemo rūmų atstovas šią idėją pavadino "visiškai pasibaisėtina". Pasak jo, tai "pigus bandymas pasipelnyti iš Dianos šlovės ir su jos mirtimi susijusių tragiškų aplinkybių".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją