Nors klaipėdiečiai ir miesto svečiai jau penktadienį turėjo progą pasiklausyti sau patinkančių atlikėjų muzikos ir drauge paminėti legendinių prodiuserių veiklos jubiliejų, sekmadienio vakarą LNK televizijoje vyko ir minėto koncerto vaizdo įrašas.

Filmavimo metu scenoje pasirodė „Širdelės“, Viktorija Perminaitė, „Junior“, XXL, „Savaitgalis“, specialiai jubiliejui vėl susivienijusi merginų grupė „Mango“. Specialiai jubiliejiniam koncertui merginų grupė „69 danguje“ ir „Pikaso“ įrašė bendrą dainą, kurią penktadienį atliko Klaipėdoje vykusiame koncerte.

Dar prieš pasirodymą scenoje sekmadienį, „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė DELFI pasakojo, kad bendradarbiauti su bene garsiausiais Lietuvos muzikos prodiuseriais merginoms buvo labai malonu. Dainininkė tikino, kad studijoje su „Pikaso“ vyrukais dainininkės nesusitiko. Mat savo vyriškąją vokalo partiją jie įrašė Klaipėdoje, o merginos savąją – Vilniuje. Ingrida patikino, kad visos „šeškės“ labai džiaugėsi galėjusios pabendrauti su „Junior“ bei XXL nariais, esą su „Pikaso“ merginos jau pažįstamos iš bendrų koncertų, vykusių vasarą Šventojoje.

„Tai pirmas kartas, kai bendradarbiavome su Bendžiais. Jaučiamės keistai, nes daugelį metų buvome vos ne pagrindiniai konkurentai, konkuravome scenoje ir rinkoje. Jie pirmieji mums paskambino ir pasiūlė bendradarbiauti ir mes mielai sutikome. Nauji jausmai, draugai ir įspūdžiai, o su „Pikaso“ įdomu ir malonu dirbti“, - kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Nors Ingrida pasakojo apie smagią naują patirtį, prasitarė, kad sekmadienį televizinė bendro „69 danguje“ ir „Pikaso“ dueto premjera neįvyks, mat vaikinai dainininkes paliko „ant ledo“ ir į filmavimą neatvyko. DELFI paklausta, kas nutiko, kad drauge įrašę bendrą dainą „Pikaso“ scenoje su „69 danguje“ kartu nepasirodys, Ingrida nebuvo linkusi atvirauti.

„Nežinau, istorija nutyli tuos momentus“, - juokėsi dainininkė ir patikino, kad ateityje žiūrovai bendrą grupių duetą išvys dar ne kartą.

DELFI žiniomis, grupės vyrukai nuo penktadienio taip užsišventė, kad sekmadienio vakarui nespėjo atgauti jėgų, todėl ir jubiliejinio koncerto filmavime nedalyvavo, kaip buvo žadėta. I. Martinkėnaitė, paklausta, ar iš tiesų „Pikaso“ į Vilnių neatvyko būtent dėl šios priežasties, atsakė tik savo dailia šypsena.

Jubiliejiniame brolių G. ir M. Bendžių kompanijos koncerte scenoje pasirodė „Širdelės“, Viktorija Perminaitė, „Junior“, XXL, „Savaitgalis“, specialiai jubiliejui vėl susivienijusi merginų grupė „Mango“ Andrius Rimiškis bei LNK muzikiniame realybės šou išgarsėjęs Deividas Bastys.

Koncertas LNK eteryje bus rodomas lapkričio 29-ąją.

Jubiliejinio koncerto akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją