Britų grupės, kurios įrašai jau nebeperkami taip gerai kaip anksčiau, nariai numetė svorio ir kitą savaitę Japonijoje pradeda pasaulinį turą bei teigia sugrįžtą į popmuzikos sceną ilgam.

"Mes visi sekame Davido Beckhamo stiliumi - kerpamės kaip jis", - ketvirtadienį žurnalistams pareiškė grupės klavišininkas Nickas Rhodesas (Nikas Roudsas). Jis teigė, kad naujojo albumo įrašymas su pertraukomis truko pusantrų metų. "Naujasis albumas beveik baigtas. Turas suteiks daugiau energijos paskutiniams įrašams".

"Duran Duran", daugiau nei prieš 20 metų išleidusi pirmąjį singlą "Planet Earth", yra pardavusi per 60 milijonų albumų. Tokijyje grupės nariai, kurie atrodė numetę svorio ir buvo apsivilkę juodais kostiumais, teigė, kad neketina gaivinti 80-ųjų.

"Šie vaikinai ir 90-aisiais išleido kelis labai sėkmingus įrašus, todėl nesame tik paprasta atgijusi grupė", - teigė perkusistas Rogeris Tayloras (Rodžeris Teiloras), kuris 1985 metais iširus grupei išsikėlė gyventi į kaimą.

"Duran Duran" ir po 20 metų mėgsta dažytis akis ir laku gausiai purkštis plaukus. Grupė, į Tokijyje vyksiantį koncertą pardavusi visus bilietus per 30 minučių, papildė savo koncertinį turą dar vienu koncertu šiame mieste.

"Norėjome turą pradėti ten, kur esame tikri, jog mus gerai sutiks", - sakė dainininkas Simonas Le Bonas (Saimonas Le Bonas), kurio audringą gyvenimą dažnai nušviesdavo bulvarinė spauda.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją