Pakvietęs pietų žurnalistus, dainininkas vaišino vengriškuoju veršienos paprikašu. Nors pats Egidijus kuklindamasis sakė, kad ne kažin kiek prisidėjo prie patiekalo ruošimo nuskutęs tris bulves, restorano šeimininkas Darius Katinas žiniasklaidai liudijo kitką.

„80-imt procentų darbo padarė jis. Egidijus pjaustė bulves, virė makaronus. Buvo stebima, kaip jis tai daro. Jis nėra virtuvės šefas ir neturi savo restorano. Bet daug darbų padarė pats, o po to visi kartu ragavom. Tai tradicinis vengriškas patiekalas – „Style Egis“, - kalbėjo restorano savininkas ir pridūrė, kad E. Dragūnas yra puikus asistentas virtuvėje.

DELFI E.Dragūnas pasakojo, kad jam dažnai tenka gaminti ir namuose. „Dažniausiai gaminu ryte. Darau tai, ką mano Deivydas mėgsta. Jam patinka kiaušinienė, virti kiaušiniai ar omletas su pomidorų salotom, grietine, jam skanu...“, - kalbėjo jis.

Pasiteiravus, kaip jautėsi gaminęs būriui žiniasklaidos atstovų, E. Dragūnas sakė, jog vengrišką patiekalą jis gamino pirmą kartą ir tai jam buvo neįprasta.

„Kadangi mes esame vengriškame restorane, nesu susidūręs su jų tradicijomis. Šiandien susidūriau su vengriška virtuve. Žiūrėjau, kaip viskas daroma ir daugiau pats pasimokiau, kad žinočiau. Man šiek tiek aštroka“, - sakė E. Dragūnas.

DELFI paklaustas, kokios pasaulio šalies virtuvė jam priimtiniausia, kokie valgiai skaniausi, dainininkas patikino mėgstąs saldžiarūgštį kiniečių maistą, kuris yra paprastas ir, pasak dainininko, gerai virškinamas. Be to, atlikėjas sakė, jog maistą dažnai renkasi priklausomai nuo nuotaikos.

„Jeigu turėjau audringą vakarą, norisi gerti pieną. Kiekvieną kartą skirtingai. Mėgstu visas virtuves. Man taip pat patinka lašiniai, svogūnas ir duona, patinka itališkas kumpis, bulgariškas sūris, jų pomidorai ir agurkai“, - paaiškino jis.

Stovėdamas prie milžiniško vengriškojo veršienos paprikašo puodo ir patiekalą kraudamas į lėkštes, dainininkas prakalbo ir apie lapkričio 20-ąją „Forum Palace“ įvyksiantį savo koncertą.

„20-ą dieną organizuojame savo koncertą. Jau dabar suprantu ir matau, koks tai yra ažiotažas. Man svarbu, kad tą dieną ateitų žmonės, kuriems yra svarbi mano muzika“, - paaiškino Selas.

Dainininkas kalbėjo, kad pastaruoju metu jis ypač mažai laiko skiria savo šeimai. Esą visas jėgas jis atiduoda būsimam koncertui, kad viskas atrodytų nepriekaištingai.

E.Dragūnas bendradarbiauja su garsiausiais Lietuvos muzikos prodiuseriais Marijumi Basanovu ir Žilvinu Žusinu. Selas sakė, jog yra dainų, kurių jis nedainavo jau dešimt metų, todėl pažadėjo, kad konceto metu kai kurie gerai žinomi jo hitai nuskambės kitaip, nei daugeliui įprasta.

„Išsiplėčiau iki tokios programos, kad norėjau groti net tris valandas“, - pasakojo dainininkas ir pridėjo, kad netrukus kolegos jam patarė programą sutrumpinti, esą trijų valandų koncertas publikai būtų per ilgas, todėl Selas apsisprendė koncertuoti apie porą valandų.

E. Dragūnas, pasikalbėjęs su „Forum Palace“ vadovybe sužinojo, kad koncertų lankytojai pasibaigus renginiui dažniausiai labai greitai išsiskirsto. Esą todėl nuspręsta vakarėlį po koncerto surengti greta „Forum Palace“ esančiame dangoraižyje „Green Hall“. Selas pažadėjo, kad vakarėlyje publika turės progos pasilinksminti plokšteles sukant tik geriausiems didžėjams.

Žurnalistų paklaustas, kokių staigmenų koncerto metu bus galima tikėtis, E. Dragūnas nepanoro išduoti, tačiau patikino, kad raganos ant šluotų neskraidys ir fejerverkų esą išvysti taip pat neturėtume.

„Kostiumo 25-is kartus taip pat nesikeisiu. Tai bus muzikos, garso ir šviesos sintezė, tai bus „Sel“ koncertas“, - intrigavo jis.

„Bus Andrius Mamontovas, bus Pushaz. Mios mes negalim pirkti, ji galbūt dar prasibus, nes kalbėjau su ja telefonu ir supratau, kad man per sunku tai daryti. Gal ji sugalvos ir ateis, gal sugalvos ir neateis. Tiesiog tą dieną mėnulio fazės nebuvo... Nieko blogo negaliu sakyti, bet...“, - apie koncerto svečius kalbėjo dainininkas.

Selas paaiškino, kad bus ir daugiau svečių, pasirodysiančių scenoje drauge su juo, tačiau dainininkas tikino nenorįs visko išduoti. Esą tuomet nebebus įdomu.

Dainininkas žurnalistams pasakojo galįs stebėti, kaip perkami bilietai į koncertą. Esą daugiausia bilietų išpirko vilniečiai. „Antroje vietoje Kaunas, toliau Klaipėda, Panevėžys, Šiauliai, Marijampolė. Žinau, kad atvyks žmonių iš Londono ir Berlyno“, - džiaugėsi Selas.

Žurnalistų paklaustas apie sunkmetį, dainininkas tikino, kad krizę jis jautė prieš kelis metus. Esą šiuo metu jo dvasinė būsena neturi nieko bendro su ekonomikos krize.

E.Dragūno pietūs žurnalistams – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją