Esą plaukai greitai auga, todėl jei stilistai pasiūlytų juos kirpti, moteris neva neatsisakytų, nes priežasties nerimauti ji neturi. Mat moters garbanomis rūpinosi pats Johnas Frieda, kadaise rūpinęsis ir Jacuelinė Kennedy Onassis plaukais.

„Ai, man vis vien. Kaip bus, taip bus“, - prieš pakeičiant šukuoseną kalbėjo L. Imbrasienė.

Paklausta, ar stilistams pageidaujant leistų nukirpti savo plaukus, Laura buvo lakoniška: „Tai aišku. O tai ką, kas čia tokio? Taigi atauga“, - pokyčiams drąsiai nusiteikusi Laura.

Pasiteiravus, ar savo išpuoselėtas garbanas moteris stilistams aukojo už honorarą, ar dykai, L. Imbrasienė išduoti nepanoro. „Kitas klausimas“, - it kirviu nukirto ji.

Pasižiūrėti naujųjų produktų bei kokius stebuklus jie daro susirinko nemažai įžymybių. Kai kurios meiliai pozavo fotografams drauge su Johnu Frieda. Dauguma susidomėjusiųjų naujiena – moterys. Turbūt todėl į renginį atvykęs TV prodiuseris Rolandas Skaisgirys, nedrąsiai įžengęs į vakarėlį, pirmiausiai pasiteiravo: „O ar gražių merginų čia yra?“. Panašu, prodiuserio nesudomino naujosios plaukų priežiūros priemonės ir po maždaug 15-os minučių jis paliko vakarėlį.

Vakaro svečiai vaišinosi saldumynais, putojančiu gėrimu bei vieno kąsnio sumuštiniais, plokšteles suko TV laidų vedėjas ir didžėjus Rimas Šapauskas.

Vakarėlio akimirkos ir L.Imbrasienės šukuosenos metamorfozės – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją