„Pirmadienį jau krausim Vaidai lagaminus, nes penktadienį Londone vyks labdaros vakaras“, - pasakoja K. Rimdžius ir paaiškina, kad nei jis, nei kolegė Agnė Gilytė kartu su V. Petraškaite į kelionę nevyks. „Mes ją išleidžiame, supakuotą visą ir gražią“, - šypsosi.

Stilistas atskleidė, kad rado nemažai žmonių, pagelbėjusių Vaidai suknelėmis. „Suknelių davė Egidijus Rainys, Irena Brusokienė, Ramunė Piekautaitė, pagrindinę suknelę siuvo Livija Daugirdaitė, Rūta Rimšelienė Vaidai pagamino batus, specialiai skrydžiui“, - paaiškino.

K. Rimdžius V. Petraškaitei negaili komplimentų. Esą mergina yra ne tik graži, bet ir protinga. Jo manymu, Vaida gėdos šaliai tikrai nepadarys. Neva ji ir kultūringa, ir turinti gerų manierų mergina. Be to, pasak stilisto, V. Petraškaitė – puikus modelis, kurį paprasta transformuoti, o ir pati mergina neva įsiklauso į pastabas ir greitai reaguoja. Kęstučio manymu, tokių savybių turinti mergina puikiai atstovaus Lietuvai „Mis Pasaulis“.

„Kadangi Londone penktadienį vyks labdaros aukcionas, Kauno stiklo fabrikas Vaidai įduos savo dirbinį – stiklinį labai gražų angelą“, - atskleidė stilistas, beveik mėnesį V. Petraškaitę ruošęs konkursui.

Paklaustas, kaip sekėsi bendradarbiauti su Vaida, ir kaip ją pakeitė, Kęstutis pasakojo pakeitęs „Mis Lietuva 2009“ plaukų spalvą, koregavęs antakius, „vis dar tvarkoma veido ir kūno oda, ji maitinama ir drėkinama įvairiomis procedūromis, kad būtų graži“, - paaiškina.

Kęstutis sakė, jog su kolege Agne Vaidą į savo rankas paėmė todėl, kad pačiai merginai nereiktų niekuo rūpintis. Esą dirba profesionalai, todėl rezultatas turėtų būti maksimalus.

K. Rimdžius tikina iš renginio organizatorių gavęs sąrašą daiktų, kurie V. Petraškaitei bus reikalingi. „Aštuonios vakarinės koktelinės suknelės, viena pagrindinė šou suknelė, „casual“ apranga, trys sportinės aprangos komplektai, bikiniai, maudymosi kostiumėliai, daug avalynės, papuošalai, tautinis kostiumas. Sąrašas didelis, visko labai daug“, - pasakojo stilistas.

„Šiandien jau beveik viskas padaryta. Pirmadienį viską sukomplektuosime į vieną krūvą. Dar viena bėda yra, kad visą šį turtą reikės sutalpinti į ne sunkesnį nei 40 kilogramų lagaminą“, - prisiminė Kęstutis ir sakė netikįs, kad merginai tai pavyks padaryti. Esą ji į kelionę žada pasiimti ir daugybę savo daiktų.

Stilistas sakė, jog visi Vaidos rūbų komplektai jau yra apgalvoti. Esą net ir specialus makiažas prie kiekvieno komplekto pritaikytas, o visas ruošimosi ir derinimo procesas fotografuotas. Neva to reikia, kad mergina, nuvykusi į konkursą viena, suvoktų, kaip grimeriai ir stilistai turi ją papuošti, kaip grimuoti.

„Dabar ji žino, kaip atrodys, kad iš jos nepridarytų paskui visko“, - kalbėjo stilistas.

K. Rimdžius mano, jog reikėtų pripažinti, kad „Mis pasaulis“ yra ne merginų, o valstybių konkursas. „Tos visos pagrindinės suvažiuos su didžiulėmis komandomis, stilistais, grimeriais, kirpėjais. Jos nesuka galvos, kaip gražiai atrodyti. O mūsiškė bus viena mūšio lauke. Ir dar tas lietuvių skeptiškas požiūris ir nepalaikymas tiesiog žudo mane“, - kalbėjo jis.

Nors Kęstutis mano, kad Vaida turi šansų laimėti konkursą, tačiau jie esą nėra labai dideli. Stilisto manymu, kad ir kaip būtų, V. Petraškaitė žinos, kaip kiekvienoje skirtingoje situacijoje jai pasielgti, apie ką kalbėti.

V.Petraškaitė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją