Vokietijos žavioji supermanekenė ir jos britas vyras Matthew Vaughnas (Metjus Vonas) pasikvietė profesionalią egzorcistę Elizabeth Bridgeman (Elizabet Bridžmen), kad ji iš Koldem Holo rūmų Didžiojoje Britanijoje išvarytų juose besivaidenančią jaunos vienuolės Penelope's (Penelopės) dvasią.

Apie rūmuose besivaidenančią vienuolę, kilusią iš Rockwoodų (Rokvudų) šeimos, kuri 1575 metais pastatė šią rezidenciją, C.Schiffer jau buvo įspėjusi parapsichologinius reiškinius tyrinėjanti organizacija "The Ghost Club" (" Vaiduoklių klubas").

Iš pradžių šviesiaplaukė manekenė tik juokėsi iš jų pasakojimų, tačiau netrukus įsitikino, kad jie buvo teisūs.

Nors kai kurie poros bičiuliai šaiposi iš C.Schiffer prietaringumo, kiti teigia, kad po egzorcistės apsilankymo Koldem Hole ji jaučiasi "daug ramiau".

Vienas draugas pasakojo: "Po Elizabeth procedūrų namų atmosfera iš karto pasikeitė. Niekas nežino, ką jį padarė, kad išvarytų šmėklą, tačiau Claudia liko labai patenkinta jos vizito rezultatais".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją