„Skamp“ vokalistė scenoje šoko dainuodama tris kūrinius, o tardama „Sporto“ žodžius „Stumk, stumk, push it, push it“, ji elegantiškai imitavo gimdymą. Sužavėta publika jai negailėjo aplodismentų.

Po 20 minučių trukusio pasirodymo Erica neskubėjo ilsėtis ir dar pasiliko užkulisiuose vykusiame vakarėlyje. Čia pat linksmybėse dalyvavo ir pora mėnesių vėliau už Ericą gimdysiančios Greta Zabukaitė bei Aistė Jasaitytė-Čeburiak. Visas besilaukiančias moteris, kurių vakaro metu netrūko, iš susižavėjimo bučiavo ir pilvukus glostė „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas.

„Manau, kad besilaukiančios moterys yra gražios. Tai kitoks grožis, bet tuo pačiu nuostabus, nes suvoki, jog nešioji savyje gyvybę, - šypsojosi Erica, padėkojusi moterų kartoms už tai, kad šiandien nėštumo nereikia slėpti ar priimti konservatyviai.

„Manau, kad moteris turi elgtis taip, kaip ji jaučiasi, - tęsė ji. - Žinau, kad kai kurių moterų, pavyzdžiui, mano draugių, nėštumus sunkus, jos visą laiką jaučiasi pavargusios, pykina ir t.t. Man pasisekė, nes jaučiuosi labai gerai.“

Paklausta, ar nebuvo baisu lipti ant scenos, juk netrukus – gimdymas, ji atsakė: „Pakalbėjau su savo gydytoja ir ji pasakė, kad kai nėštumas jau toks vėlyvas, nieko baisaus, jeigu vaikelis ir gimtų, nes jis jau susiformavęs. Taigi patarė daryti, kaip man norisi. Nebūčiau lipusi ant scenos, jeigu tektų dainuoti valandą, tai buvo tik 20 minučių ir žinojau, kaip galiu šokti. Jeigu būčiau blogai pasijutusi, nebūčiau to dariusi ir organizatoriai tai žinojo. Nebuvo jokio spaudimo“.

Erica pasidžiaugė, kad jos aplinkoje daug besilaukiančių moterų, ją supa bendramintės ir tai kiekvienai moteriai suteikia daug gerų emocijų. Praėjusią savaitę sūnaus Kipro susilaukė ir kitas „SKAMP" narys Viktoras Diawara.

A. Jasaitytė nėštumo nesureikšmina

Puikia figūrą besidžiaugianti A. Jasaitytė-Čeburiak prisipažino, kad nėštumas visai nepakeitė jos įprasto gyvenimo – visuomet liekna moteris ir nėštumo metu valgo, ko tik užsigeidžia, ir nesportuoja.

„Nėštumas – natūralus gamtos dalykas, nereikia per daug susireikšminti ir guldyti savęs į invalido vežimėlį. Moteris pati jaučia labai daug signalų, kas jai gerai. O kai ji - energinga, stipri tiek emociškai, tiek fiziškai, tai ir vaikeliui dar geriau“, - šypsojosi ji.

Pasak A. Jasaitytės, geros emocijos nėščiai moteriai ypač reikalingos, todėl kaip tik patartina kažkur išeiti, susitikti su žmonėmis, bendrauti.

„Aš vadovaujuosi savo pojūčiais, viskas su saiku, stengiuosi neperžengti ribų. Kol kas mano gyvenimas nepasikeitė, turbūt, po gimdymo pasikeis visiškai. Kol kas nejaučiu kažkokių komplikacijų, pykinimų. Kai moteris gerai jaučiasi, ir vaikas gauna tų laimės hormonų. Tai labai svarbu,“ - pridūrė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją