Pasirodo, kad į greito maisto restoraną Laura su sūnumi užsuka ne šiaip sau. TV laidos vedėjos atžala lanko muzikos mokyklą, kuri yra netoli užkandinės. Kadangi L. Imbrasienės sūnus pamokas muzikos mokykloje lanko tris kartus per savaitę, moteris sakė, jog drauge su sūnumi neišvengiamai tenka praeiti pro amerikietiškąjį restoraną.

„Valgau sveiką maistą, esu jo šalininkė“, - neslėpė L. Imbrasienė ir pabrėžė turinti neigiamą nuomonę apie greitą maistą. Esą į užkandinę Laura užsuka tik tuomet, kai iš tiesų nėra kitos išeities.

„Tris kartus per savaitę ten einame. Mano vaikas ten valgo tik bulves. Nuo mažens esu jį išmokiusi, kad tai nėra gerai. Kol galėsiu kontroliuoti, tol kontroliuosiu. Kai nebegalėsiu, nieko nepadarysiu“, - kalbėjo TV laidos vedėja.

Paklausta, ar kada tenka pačiai užsukti į amerikietišką užkadinę, moteris patikino praktiškai niekada to nedaranti. O jei kada ir užsuka, esą užsisako tik saldumynų.

„Na kokteilis dar gali būti, daugų daugiausiai, bet tu visų bulvių su kotletais tai aš ne“, - sakė ji.

Pasiteiravus, ar moteris nemano, jog kaskart vaikui perkant bulvyčių ji ugdo naują vartotoją, kuris vėliau susigundys valgyti ir mėsainius, Laura pritarė būtent tokiai nuomonei ir iškėlė kitą klausimą: „O jūs nemanote, kad Vilniaus centre yra pastatytas tas restoranas, ir tai yra blogis?“

„Tai nėra mano problema, nes muzikos mokykla yra šalia“, - įsitikinusi ji ir paaiškino, kad vaiką šalia restorano ji vedžiojasi ne šiaip sau. „Negaliu terorizuoti savo vaiko“, - kalbėjo TV laidos vedėja.

L. Imbrasienė sakė, jog dažnai stengiasi vaikui pasiūlyti kitokio maisto, saldumynų, kad tik nereiktų užsukti į greta muzikos mokyklos esančią užkandinę. Be to, moteris atskleidė, jog jei jos atžala prasikalsta, žino, jog bulvyčių tikrai negaus. Tai esą kartais taip pat padeda atitraukti sūnaus dėmesį nuo greito maisto restorano meniu.

„Bandom kaitalioti, bet nuo to nelabai pabėgsi. Visi vaikai aplink jį kalba, tai jis negali būti „lunatikas“, nors mėsainių jis dar ir nėra ragavęs. “, - kalbėjo L. Imbrasienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją