„Mano nuostabi diena prasidėjo pas stomatologą, patikėkite, dvi valandas prasėdėti išsižiojus – nėra malonu. Toks lengvas mazochizmo seansas. Stomatologai nepasveikino ir neskaudžiai negydė“, - savo gimtadieninius rūpesčius atskleidė jis.

Žinomas šou verslo atstovas visuomet sako, kad ši diena – tokia pati, kaip ir kitos, todėl jam nešovė į galvą pakeisti apsilankymo pas stomatologą dienos.

Gražus amžius

Tradiciškai per Naujuosius metus ir per savo gimtadienį J. Morkūnas sau pasakydavo, kad nuo šiol gyvens truputį kitaip, tačiau pašnekovas, atlikęs savo asmeninį tyrimą, suprato, kad tie prietarai neveikia.

„Jau kokius penkis metus sau tai sakau, bet nė velnio niekas nesikeičia. Viskas tas pats ir viskas nuostabu. Aš manau, kad jeigu dabar gyventi gerai, tfu tfu tfu, aš nieko nekeisiu ir gyvensiu toliau taip sėkmingai. Jeigu man patinka gyventi taip, kaip patinka, tai labai gerai,“ - kalbėjo jis.

Vyras pritaria nuomonei, kad su amžiumi gerėja ir brangsta tik smuikas, vynas ir vyras, todėl ir jo amžius – kuo tolyn, tuo geriau.

„Mes su kolegomis bendraamžiais turime labai gerą tostą: Gražiai senstam! Šį reikalą (amžių – red. pastaba) galiu įvardinti gražiu senėjimu“, - savo versiją pateikė jis.

Dovanos - oranžinės

Tradiciškai J. Morkūnas gauna dovanas, atspindinčias jo mylimiausią oranžinę spalvą. Vienos būna praktiškos, kitos – tiesiog keistos, tačiau visos jos džiugina.

Paklaustas, ar iki šiol nesikeičia jo pomėgis vienai spalvai, jis šypsojosi: „Tai kad ji labai smagi! Kuo labiau į rudenį, į žiemą, tuo nykesnė gamta darosi, todėl norisi gyventi vis ryškiau ir ryškiau. Ji labai nuostabi spalva.“

„Nežinau, ką tai reiškia psichologiškai, turbūt, kad esu gėjus arba čia mano nepilnavertiškumo kompleksas. O psichologais, politikais, advokatais ir spauda aš gi labai tikiu,“ - ironizavo jis.

Paklaustas, kaip šiandien jis ketina švęsti gimtadienį, atsakė: „Kaip visada – smarkiai, garsiai ir triukšmingai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją