T. Karoso advokatas Darius Stalionis DELFI patvirtino poros skyrybų bendru sutarimu faktą.

„Taip, posėdis buvo. Klientai neįgaliojo manęs kalbėti su žiniasklaida. Taip, teismas juos išskyrė“, - kalbėjo advokatas.

Paklaustas, ar poniai Jūratei teismo sprendimu teko „GCW“ ar UAB „Čilija“ turto, advokatas tikino negalįs atskleisti tokios informacijos. Esą ji yra konfidenciali.

„Jūratei teko, kas anksčiau buvo susitarta. Jie turtą pasidalino, kaip jiems atrodė geriausia ir nė viena pusė neliko nuskriausta“, - pabrėžė jis.

DELFI paklausta, ar neįsižeidė iš mylimojo gavusi sužadėtuvių žiedą, kai šis dar nebuvo išsiskyręs su žmona, Jūrarė atvirauti nepanoro.

„Aš į asmeninius klausimus nelabai norėčiau atsakinėti, ypatingai susijusius su mano gyvenimu ir kaip aš vertinu tam tikrus įvykius savo gyvenime. Atsiprašau, bet su jumis šia tema nekalbėsiu“, - it kirviu nukirto J. Bitinaitė.

Trisdešimtąjį jubiliejų Niujorko valstijoje paminėjusi J. Bitinaitė dar šios vasaros pabaigoje pasipuošė sužadėtuvių žiedeliu. Su 15-a metų vyresniu verslininku T. Karosu sužadėtinė dabar draugauja jau devynerius metus.

Panašu, kad žiniasklaidai dar vasaros pabaigoje atviravusi apie sužadėtuves su T. Karosu, žiedą su deimantu ir papasakojusi, kad toks Tado žingsnis jai buvo staigmena, šįkart moteris širdies atverti nepanoro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją