Panašu, kad scenos naujoke vadinama atlikėja iš tiesų ir yra verta šio vardo, mat viso koncerto metu jos dėmesys susirinkusiai publikai buvo minimalus. Užsiropštusi į sceną daininkė tiesiog pasisveikino ir pristatė pirmąją dainą. Ne tik pradžioje, bet ir viso koncerto metu Migloko kalbėjo mažai, be to, net nebandė užmegzti kontakto su publika, ar juo labiau, išlaikyti su ja taip svarbaus tiesioginio akių kontakto.

Ko gero nedaugelis sutiktų ginčytis, jog Migloko – neoriginali. Atlikėjos gebėjimas stebinti negalėjo būti nepastebėtas net ir pirmąjį kartą stebėjusiems devyniolikmetės dainininkės pasirodymą. Scena koncerto metu buvo užversta laužu, kurį pati atlikėja vadina fetišais. Atlikusi keletą pirmųjų dainų, Migloko atsisėdo į lova scenoje, prieš tai pusbalsiu burbtelėjusi apie skaudančią širdį ar nuovargį. Atsistojusi nuo lovos ir pristačiusi dar vieną savo dainą, Migloko, publikai rodydama gestus, paaiškino: „Per šią dainą judinkite rankas taip, ir klubus, taip“.

Nors kai kurie susirinkusieji žavėjosi tokiu pasirodymu, kai kurie burnojo apkaltinę dainininkę tariamo meno kūrimu, keli renginį organizavę asmenys, nepanorę viešinti savo vardų, DELFI pasakojo ne pačius geriausius įspūdžius apie bendradarbiavimą su Migloko.

„Nu ką, čia visi tie daiktai „tipo“ yra jos fetišas. Vaikčiojo jinai čia prieš renginį treninguota, su juostelėmis ir kedukais, ant galvos turbaną susiraičiusi“, - įspūdžius pasakojo sceną koncertui ruošęs vyras.

Pasak jo, bendradarbiavimas su Migloko daugeliui organizatorių yra tikras kantrybės išbandymo egzaminas. Jau vien tai, kad mergina į repeticiją vėlavo lygiai valandą ir visiems jos teko laukti, daugelį suerzino.

„Nors prieš pasirodymą ji jaudinosi, visiems labai aiškino, kaip čia kas turi būti. Labai sunku ją suprasti, ir garso operatoriui, ir apšvietėjui. Neaišku, ko ji nori. Bet galiausiai susišnekėjom“, - pasakojo vyriškis, atskleidęs, kad Migloko pageidavimu specialiai jos koncertui buvo aprengti visi klubo padavėjai ir barmenai. Padavėjų galvas „puošė“ stilizuotos tinklinės skrybėlaitės su susivijusiomis styrančiomis „antenomis“, baltus marškinėlius išryškino prisegtos skaisčiai mėlynos švieselės.

Pasiteiravus, ar tokiems atlikėjos pageidavimams klubo darbuotojai nesipriešino, vyrukas paaiškino, jog darbuotojai vieno vakaro eksperimentui pritarė.

„Na čia jau buvo jos toks padavėjų aprangos sumanymas. Su tais blykčiojančiais visais, ir sceną užgriozdinti ji pati norėjo. Nu ir išvis, prieš dvi dienas ji paskambino garsistui ir pareiškė, kad balkone sėdinčių žmonių turi nesimatyti. Atėjusi šiandien ji garsistui pareiškė, kad balkoną kaip tik reikia apšviesti. Garsistui paklausus, kaip turi būti iš tikrųjų, Migloko vėl pareiškė, kad balkone žmonės neturi matytis. Visiškas nesusipratimas. Paprašėme jos iš pradžių nuspręsti, ko nori, ir tik paskui derinti viską“, - pasipiktinęs prisiminimais apie bendradarbiavimą su Migloko dalijosi vyrukas.

Organizatorių teigimu, daugiausiai bėdų ir kilo dėl atlikėjos nepastovumo. „Ji tokia savam pasaulyje besisukanti ir begyvenanti“, - pasakojimą baigė vienas užkulisių darbuotojas.

Migloko koncerto akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją