Tai – tik esminiai jų karjeros faktai, tačiau broliai neslepia per ilgus darbo metus ne tik sukaupę daug praktinės patirties, pasimokę iš sėkmių bei klaidų, bet ir pažinę daugybę žmonių bei patekę į įvairiausias situacijas.

„Užkulisių žmonės mato net daugiau už tuos, kurie yra scenoje. Tad neatmetu galimybės netolimoje ateityje imtis knygos apie du lietuviško pramogų verslo dešimtmečius. Tėra vienas niuansas: jeigu rašyti, tai - taip, kaip viskas iš tikrųjų buvo, o šitaip padarius, už atvirumą tektų sumokėti – greičiausiai kitą dieną tektų uždaryti prodiuserinio centro duris ir ieškotis kitokio užsiėmimo,“ – juokėsi G. Bendžius.

Klaipėdos Žvejų rūmuose koncertuos dauguma su Gintaru ir Mindaugu Bendžiais dirbusių ir dirbančių atlikėjų. Šventinio renginio proga susivienys ir vėl žengs į sceną „Savaitgalis“, „XXL“, „Junior“, „Mango“. Koncerte pasirodys ir šiuo metu su kompanija „Cactus“ bendradarbiaujantys Viktorija Perminaitė, Andrius Rimiškis, grupės „Pikaso“ bei „Širdelės“.

Scenoje pasirodys visos keturios grupėje „Mango“ dainavusios atlikėjos – Viktorija Perminaitė, Rima Petrauskytė, Astra Bridikytė ir Lina Šerpytė. Pasak Viktorijos, šios repeticijos joms tapo proga dažniau susitikt – ne tik dainavimo įgūdžiams atgaivinti, bet ir tiesiog paplepėti.

„Puikiausiai pamenu, kaip mes, trys mergaičiukės žaliais kostiumais, pirmąkart lipome į sceną „apšildyti“ tuometinių mega žvaigždžių „Junior“ pasirodymo,“ – krizeno ji. Beje, „Mango“ narės, besiruošdamos koncertui, jau spėjo pabendrauti ir su „Junior“ nariais. „Su Rosita, kuri kadaise mokė įvairių scenos gudrybių, dabar daugiausia kalbėjomės apie gyvenimą bei motinystę,“ – naujai atrastais senais bičiuliais džiaugėsi Viktorija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją