Ji prisiminė, kad dar pora dienų prieš vagystę per televiziją girdėjusi policininko komentarą esą, jeigu uždarinėjant mašiną neveikia pultelis, kažkas užsikirtę, vadinasi, reikia susirūpinti, vairuotojas yra kažkieno stebimas ir blokuojamas.

Būtent taip nutiko ir spalio 1 dienos naktį. Grįžusi į daugiabučio kiemą, ji apie puse valandos maigė durų rakinimo pultelį, tačiau jis neveikė, galiausiai neapsikentusi, ji duris užrakino raktu.

Atėjus rytui, aktorei paskambino pas ją į kiemą įsukę draugai. „Bendrauju su jais telefonu ir sakau, kad statykit prie mano mašinos automobilį, negi nematote, o jie ratais suka ir klausia, o kokia dabar tavo mašina? Žiūri, kad galima į mano mašinos vietą statyti, nes jau nėra... Akis išverčiau“, - prisiminė ji.

Akivaizdu, bet neįtikėtina

„Jau antrą kartą patyriau tokią blogą savijautą, kai dingsta automobilis tarsi „DiArchy“ padarytų stebuklą... Akivaizdu, bet neįtikėtina. Labai šlykštu, labai kvailai jaučiuosi, niekaip negaliu suprasti. Tas apsaugos jausmas... Bet koks „brudas“ gali ateiti ir pasiimti, tu nesi apsaugotas. Niekas man vilties neduoda, kad ji sugrįš...“, - liūdesiu dalinosi pašnekovė.

„Kai kažkada V. Šapranauskui sudegė mašina, Cololo pametė laikrodį, kainuojantį 6 tūkst. litų, aš žvengiau ir sakiau, kad manęs nelaimės neliečia. Va, labanakt...“, - ironizavo ji.

Automobilį moteris buvo nusipirkusi lizingu ir išsipirkusi tik puse jo kainos. Taip pat jame liko brangi navigacinė sistema. „Prašau, atiduokite, ji prie manęs pripratusi ir svetimų neprisileidžia. Ir talismanas mano mašinoje – Marija iš Romos, todėl be jos niekam nesiseks“, - į vagis kreipėsi ji.

Tamsa vagims - rojus

V. Mičiulienė pastebėjo, kad dabar – dar tik krizės pradžia, todėl tokios vagystės tik įsibėgėja.

„Tiek vagių, kad visi dabar ims viską, kas įmanoma. O pas mus juk taupo elektrą, užgesinti visi šviestuvai, vagims – pats gyvenimas. Nu kaip apsisaugoti? Man jau dabar paranoja. Praeitą naktį tik išgirdusi mašinos garsą, lėkdavau prie palangės. Aišku, niekas nebeparveš... Tai baisu“, - pridūrė ji.

Moteris nuo šiol sako bijosianti net pažiūrėti į naujus automobilius: „Su dviračiu, aišku, į Klaipėdą nenuvažiuosi, reikia kažko, tik ne naujos mašinos. Turbūt kokio „golfuko“, kad galėtum iškišti kojas ir bėgti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją