„Visų pirma aš tai vertinu, kad svetimi žmonės kišasi į mano gyvenimą. Visų antrą, taip, mes esame labai geri draugai“, - it kirviu nukirto Jūratė.

Pasiteiravus, ar dėl pasivaikščiojimų su draugais susikibus už rankų nepyksta ir nepavyduliauja jos sužadėtinis T. Karosas, J. Bitinaitė žodžių kišenėje neieškojo.

„Čia nėra nieko tokio ir nėra čia ko pavyduliauti. Tai, kad mane kažkas kažkur su draugu ar drauge fiksuoja, nematau reikalo teisintis, dėl to, kad mano gyvenimas yra atviras, slėpti neturiu ko“, - DELFI kalbėjo moteris ir pabrėžė, kad jei jos gyvenime būtų momentų, kuriuos ji norėtų nuslėpti, nesileistų fotografuojama praeivių.

„Mes ėjome trise. Tai ir viskas. Kodėl jūs tai merginai neskambinat? Gal Jogaila bandė nuslėpti savo merginą ir dėl to paprašė mano pagalbos“, - intrigavo J. Bitinaitė, tačiau paklausta, ar iš tiesų būtent tokiu tikslu gatve su J. Morkūnų ėjo susikibusi rankomis, verslininkė išsprūdusią savo mintį paneigė.

„O ką reiškia susikibimas už rankų? Tai juk yra draugiškas gestas“, - paaiškino ji.

J. Bitinaitės ir J. Morkūno laisvalaikio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją